• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter odjavio Kerjua, zove Van Nistelroja

Džon Kerju prekinuo je fudbalsku penziju da bi zaigrao za Inter do kraja sezone - bila je jedna od vijesti iz Serije A. Ipak to se neće dogoditi.

 Inter odjavio Kerjua, zove Van Nistelroja Izvor: MONDO

"Nerazuri" saopštili su da je propao kratkoročni dogovor sa norveškim veteranom zbog toga što visoki napadač nije prošao medicinske testove tokom 15-dnevne probe u "Apijano Đentile" trenažnom centru.

"Ponosan sam što sam bio u prilici da pregovaram sa Interom i uopšte razmatram to kao opciju. Problem je što nisam bio sposoban da prođem testove fizičke snage i atletskih sposobnosti i što vjerovatno neko vrijeme ne bih mogao da dostignem top formu", rekao je 33-godišnji Kerju, koji se ljetos penzionisao poslije sezone provedene u Vest Hem junajtedu.

"Inter nije očekivao da će mi biti potrebno toliko vremena. Nisam došao ovdje da trošim ničije vrijeme, ali evo kažem da ne isključujem mogućnost da se vratim fudbalu u narednih nekoliko mjeseci", dodao je Kerju, koji je kontaktiran poslije teške povrede Dijega Milita.

To je "nerazure" ostavilo bez ijednog klasičnog napadača do kraja sezone, a sve u trenutku kada je zimski prelazni rok bio završen, pa su slobodni ili penzionisani fudbaleri bili jedina opcija za trenera Andreu Stramaćonija.

I prije Kerjua, Inter je razmišljao o nešto starijem, ali i uspješnijem u svoje vrijeme, Rudu van Nistelroju. Mediji na Apeninima tvrde da su ti pregovori i dalje u toku, naročito kada se Kerju pokazao kao loše rješenje.

Vlasnik kluba Masimo Morati navodno razmišlja da Van Nistelroju ponudi 15-mjesečni ugovor, a ne samo saradnju do kraja sezone i da time motiviše 36-godišnjeg napadača da se što bolje spremi. Inače, poput Kerjua, i Van Nistelroj se povukao ljetos poslije sezone provedene u Malagi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC