• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petković: Izvinjavam se svima, osim trojici

"Oni znaju ko su", kaže temperamentni fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković koji tvrdi da srednji prst nije pokazao cijelom Zapadu…

 Petković: Izvinjavam se svima, osim trojici Izvor: MONDO

Koliko atmosfera, primjenljiva defanzivna igra Javora i divan gol gostiju, "prvenac" Vukana Savićevića i gol-ulazak s klupe Luke Milunovića, utakmicu Crvena zvezda - Javor u srijedu uveče obilježio je i nesportski potez jednog od iskusnijih u crveno-bijelom Nikole Petkovića.

Njemu je svakako pripao "negativan utisak" večeri.

Jutro poslije pokazivanja srednjeg prsta u pravcu navijača na zapadnoj tribini, Petković se poslije razgovora sa trenerom Aleksandrom Jankovićem oglasio putem zvaničnog portala kluba.

Preuzeo je odgovornost za neodgovornost, ali istakao da se "obratio" samo grupici od trojice navijača, ne cijeloj tribini.

"Tokom čitavog drugog poluvremena trojica navijača su me vrijeđala", rekao je Petković za zvanični portal kluba.

"Nemam ništa protiv zvižduka, štaviše i treba da zvižde kad igramo loše, ali njihovo vrijeđanje nije bilo vezano za moju igru, već porodicu. Psovali su mi sve po redu, i nisam mogao da se suzdržim. Ističem da nisam ni u kom slučaju gestikulirao prema cijeloj tribini, već isključivo prema toj trojici koji su mi vrijeđali porodicu. Oni vrlo dobro znaju ko su".

Povratnik u crveno-bijele smatra još da nije dobro i korisno mladim igračima zviždati za vrijeme utakmice.

"Ne razumijem ko može u 30. minutu da zviždi momku koji ima 18 ili 19 godina. Kao stariji, psihički to mogu da podnesem, ali pitanje je da li klinci mogu. Prvi sam za to, da ukoliko izgubimo na kraju utakmice, da treba da nam se zviždi 15 minuta, da mi neko od navijača udari šamar ne bih se naljutio", obrazložio je Petković (26).

"Ali, tokom meča treba da imamo podršku. Izvinjavam se svim navijačima koji su pomislili da se moje gestikuliranje odnosi na njih. To nije tačno, u pitanju su samo tri osobe", konstatovao je Beograđanin i jedan od najiskusnijih u timu, koji je zimus treći put u karijeri došao u Crvenu zvezdu.

Za kraj, Petković se zahvalio navijačima koji su ispunili tribine i bodrenjem pomogli i njemu i saigračima da zabilježe proljećni prvenac.

(MONDO, foto: Sportski žurnal/Nenad Negovanović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC