• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor i trener ne osuđuju ljutog Luku

"Zabrinuo bih se da Milivojević nije bio ljut. Da ste uhvatili Kadua, vjerovatno bi rekao da ga trener mrzi što je Brazilac", kaže Stojadinović.

 Direktor i trener ne osuđuju ljutog Luku Izvor: MONDO

Trener i direktor ne zamjeraju Luki Milivojeviću na tome što je u izjavi za MONDO poslije utakmice Crvena zvezda - Javor (2:1) nedvosmisleno iskazao nezadovoljstvo time što je utakmicu počeo na klupi.

Štaviše.

U razgovoru za MONDO, sutradan, sportski direktor crveno-bijelih Zoran Stojadinović, povodom Milivojevićeve izjave da "nije izostavljen iz sportskih razloga", rekao je:

"Pretpostavljam da ste s njim razgovarali odmah poslije utakmice kada je bio ljut. Da ste uhvatili Kadua u trenutku kada je vidio da nije ni na klupi, vjerovatno bi vam rekao da ga trener ne voli jer je Brazilac ili tako nešto...", prokomentarisao je Stojadinović za naš portal u telefonskom razgovoru i dodao:

"Prema mom mišljenju, to je prije svega ljudska reakcija i meni je kao direktoru drago da kod igrača koji nije u startnoj postavi postoji ljutnja i nezadovoljstvo. Više bi me brinulo da je izjavio da mu je svejedno. Nisam pričao sa Lukom ovim povodom, ne znam šta je mislio pod 'nisu sportski razlozi u pitanju', ali nije ni bitno. Na to nemam komentar".

Gotovo u isto vrijeme, u razgovoru sa novinarima poslije treninga, trener crveno-bijelih Aleksandar Janković rekao je:

"Razgovarao sam sa Lukom i objasnio mu da je to bio isključivo taktički izbor. Vidjeli smo da je teren loš, što je uvijek jedan od faktora kada sastavljamo tim i moja ideja bila je da hitrijeg igrača uparim sa Milijašem, kako bismo pokupili više lopti", obrazložio je Janković da su razlozi, ipak, bili samo sportski i konstatovao:

"Garido je svoj posao dobro odradio. On je drugačiji profil igrača od Milijaša i Milivojevića. Često ćemo koristiti njegove kvalitete".

Šta je onda Milivojević mislio pod "nisu sportski razlozi u pitanju"? Ova nedorečenost ostavlja prostor za nekoga ko čita da pomisli kako vi ne odlučujete o sastavu tima ili kako je Milivojević sklonjen zbog nezadovoljstva zbog plata, najave smanjenja ugovora, itd, itd.

"Luku odlično poznajem i znam da iza njegovih riječi nema nikakve pozadine. On je dobro upoznat sa situacijom u klubu. Što se mene tiče, sve ovo ostaće među nama i on neće biti sakncionisan", najavio je Janković.

Stojadinovića smo pitali i za komentar o igri Garida, kojem je u izvještaju sa utakmice na MONDU dodijeljen epitet igrača meča.

"Drago mi je da je tako, to ste vi rekli. Vidjeli ste i sami kako je dečko odigrao, ja sam lično prezadovoljan. Znamo kad je došao (8. februara, prim. aut), znamo da je odigrao samo 60 minuta sa prvom postavom protiv Šahtjora, znamo i da ne poznaje jezik... Na sve to, bila mu je prva utakmica, pred punom 'Marakanom', pa svako bi se bar malo stegao", rekao je Stojadinović.

"Svaka mu čast, čestitam mu na debiju i mislim da će nam dati još mnogo toga dobrog. Bilo je dosta stvari koje je unaprijedio u našoj igri, a jedna je svakako borbenost".

Da li ste generalno zadovoljni kako je ekipa odigrala protiv Javora? Stekao se utisak da je bilo potrebno da gosti povedu da bi se "raspalila" želja i podigao adrenalin kod vaših igrača?

"I meni se tako učinilo sa strane. Vidio sam Saletovu izjavu da ne valja kada stalno primaš gol i juriš preokret, jer trošiš mnogo energije. Apsolutno se slažem s njim i ne vidim razlog zbog čega nismo od početka zaigrali kao kada su oni poveli? Otkud znam, možda su se momci stegli, bila je prva utakmica, bilo je pritiska, svega po malo", pričao je sportski direktor Crvene zvezde i nadovezao se:

"Ali, dobro, pobijedili smo i to je najbitnije. 'Ajde da sačekamo da vidimo kako će to izgledati u narednim utakmicama, a sljedeća je veoma blizu (u nedjelju, protiv Rada u gostima, prim. aut). Reći ću da drugo poluvrijeme možda nije bilo fenomenalno, ali je bilo dosta dobro, blizu onoga što bi trebalo da bude... Ali, svih 90 minuta. Odigrali smo, kako vi nekad kažete, od očaja do sjaja".

Krajnji sud...

"Izvešću zaključak da su utisci pozitivni, a optimizam gradim i na osnovu onoga što sam vidio na pripremama u Turskoj, jer sam mogao da se uvjerim kako su momci radili".

(N. J. - J. T. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC