• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan na ljeto ostaje i bez Ninkovića!?

Ruski mediji pišu da je talentovani fudbaler Partizana Nikola Ninković na meti Zenita iz Sankt Peterburga!

 Partizan na ljeto ostaje i bez Ninkovića!?  Izvor: MONDO

Lazar Marković na ljeto sigurno odlazi iz Partizana, a možda će još jedan biser srpskog fudbala. Nikola "Džigi" Ninković".

Ruska "Izvestija" piše da je Zenit "zagrijan" da već na ljeto dovede Ninkovića, za koga postoji interesovanje i moskovskog Dinama, ali i Intera, Lacija i Totenhema.

List piše da je Ninković "jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera u istočnoj Evropi", a da je njegova cijena oko dva miliona evra, kao i da je trener Zenita Lućano Spaleti više nego zadovoljan onim što je vidio od fudbalera Partizana.

"Znamo da su ruski klubovi zainteresovani za Ninkovića, ali nisu poslali nikakvu konkretnu ponudu. Nismo iznenađeni zbog ove vijesti, jer je riječ o jednom od najtalentovanijih igrača na ovom prostoru godinama unazad. Ali, za njega su zainteresovani i drugi evropski klubovi, vidjećemo kada dođe ljeto", izjavio je Nikola Popović, predstavnik menadžerske agencije koja zastupa Ninkovića”.

Ninković je u decembru napunio 18 godina, odigrao je za Partizan 25 utakmica, dao tri gola i zabilježio sedam asistencija. Ugovor sa Partizanom traje mu do 2016. godine.

Predsjednik Partizana Dragan Đurić na nedavnoj Skupštini kluba rekao je da će prodaja igrača i dalje biti neminovnost i glavni izvor prihoda kluba, ali da će se to raditi planski.

U Zenit je ove zime došao još jedan talentovani srpski fudbaler - Milan Rodić, iz OFK Beograda, koji je debitovao za ruski tim u meču Lige Evrope protiv Liverpula.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC