• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Pomrsićemo mnogima račune

Trener Čelika Vlado Jagodić poslije pobjede nad Sarajevom (3:2) najavio dobre rezultate u nastavku prvenstva. Jović: Presudile Jagodićeve izmjene.

 Jagodić: Pomrsićemo mnogima račune Izvor: MONDO

Čelik iz Zenice odlično je otvorio proljećni dio polusezone. Ekipa Vlade Jagodića na Bilinom polju je u derbiju savladala Sarajevo 3:2, uz het-trik Saše Kajkuta.

Jagodić je poslije meča čestitao svojim igračima i istakao da pobjeda njegove ekipe nije slučajnost.

"Ja sam rekao na poluvremenu da će biti neizvjesno do kraja. Ovo su dvije ekipe koje su i danas pokazale da im je mjesto vrhu bh. fudbala. Drago mi je što je danas bio dobar ambijent i iskrene čestitke mojoj ekipi koja se digla i sa igračem manje preokrenula rezultat. Rizikovali smo mnogo trostrukom izmjenom, ne daj Bože da se neko povrijedio, ali momci su iznijeli to do kraja i ja im zaista čestitam. Bilo je perioda loše igre, pogotovo krajem prvog i početkom drugog poluvremena, reakcija sa tri svježa igrača, vjerovatno ej to došlo do izražaja i vidjeli ste da smo čak mogli dati i četvrti gol. Svaka čast igračima, zaista zaslužuju velike čestitke. Shvatam publiku, ali treba da podrže ovu ekipu, mi još mnogo možemo, ova ekipa će rasti i mnogima ćemo pomrsiti račune", poručio je Jagodić u izjavi za BHT odmah poslije meča.

Trener Sarajeva Dragan Jović bio je pomalo i samokritičan poslije meča, dok je svojim igračima čestitao na borbenosti.

"Utakmica je opravdala epitet derbija, nažalost izgubili smo. Vodili smo u drugom poluvremenu 2:1, u trnutku kada smo imali ofanzivu dobili smo taj gol. Mislim da je kolega Jagodić odlično reagovao i osvježio ekipu, jednostavno mi nismo imali tu reakciju sa klupe. Sa deset igrača smo primili gol, ponovo poslije prekida. Žao mi je momci su zaista željeli da utakmicu dobiju, na tome im čestitam, međutim neke stvari klubu kao što smi mi, sa ovakvim ambicijama ne smiju se dešavati", izjavio je Jović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC