• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Dokaz da nismo dangubili

Trener fudbalera Partizana pohvalio je igru svog tima u pobjedi nad Donjim Sremom, a naročito novajlije za koje kaže da im nije bilo lako.

 Vermezović: Dokaz da nismo dangubili  Izvor: MONDO

Djelovalo je rutinski sa strane, ali trener Partizana Vladimir Vermezović kaže da nije bilo baš tako.

On je vidio mnogo toga pozitivnog u prvoj proljećnoj pobjedi svog tima, četiri dana poslije odlaganja utakmice sa BSK Borčom, ali istakao da i pored sigurnih 2:0 u meču sa Donjim Sremom, ima mnogo prostora za napredak u narednom periodu.

"Prije svega bih želio da čestitam igračima obje ekipe na dobroj utakmici i navijačima. Oni su danas, na prvoj utakmici, pokazali da mogu kad hoće da nam budu vjetar u leđa. Stvarno su nas vodili svih 90 minuta. Sve u svemu lijepa fudbalska predstava", rekao je Vermezović u subotu uveče i dodao:

"Zadovoljan sam. Zadovoljan sam i kako su se novajlije snašle na našem stadionu. Prva utakmica u dresu Partizana, pa odmah pred našom publikom i to prilično punim tribinama. Nije im bilo lako, ali ispunili su zadatke. Drago mi je da je Luka dao gol, pokazali su svi da će biti prava pojačanja za Partizan".

On je Predragu Luki i Nemanji Kojiću, pojačanjima iz Rada, dao šansu od prvog minuta, dok je Eliomar Silva u finišu zamijenio Luku. Omaleni vezista prvi nastup u crno-bijelom dresu obilježio je golom, a drugi na meču postigao je Marko Šćepović, koji je takođe zamijenjen u 90. minutu na svoj zahtev.

"Sve u svemu zadovoljan sam igrom i pokazali smo poslije duge pauze da nismo dangubili ova dva mjeseca na pripremama. Vjerujem da ćemo vremenom biti sve bolji i bolji".

Bogić Bogićević, trener tima koji je prošlog avgusta napravio veliko iznenađenje i pobijedio Partizan u Novom Sadu (2:1), mogao je samo da konstatuje da njegovi momci ovog puta nisu imali nikakve šanse da ponove takav podvig.

"Odigrali smo jednu korektnu utakmicu. Partizan je zasluženo dobio", rekao je Bogićević i dodao:

"U prvom poluvremenu smo se i dobro držali i imali nekih situacija u kojima smo morali da nađemo bolja rješenja, a Partizan nije imao ozbiljnih prilika za gol sve do prvog pogotka. Od tog trenutka, realno, sve je išlo na stranu crno-bijelih. Mogli su da daju još koji gol, a mogli smo i mi pred kraj utakmice da smanjimo. Ipak je konačan rezultat realan".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC