• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Rada: Kakav poduhvat!

Marko Nikolić presrećan zbog boda koji je Rad osvojio sa desetoricom protiv Crvene zvezde. "Izuzetan mentalitet", kaže trener "građevinara".

 Trener Rada: Kakav poduhvat!  Izvor: MONDO

Rad je bitno promijenio tim u zimskoj pauzi, ali je opet uspio da iznenadi favorizovanu Crvenu zvezdu. I to opet sa desetoricom!

U posljednjem meču 17. kola, Rad je Vračaru, gdje je uslovno rečeno domaćin, osvojio veliki bod protiv Crvene zvezde, koja je imala prednost poslije prvih 45 minuta. U prvom dijelu sezone, Zvezda se čupala na svom terenu. Rad je tada vodio 2:0, ali su crveno-bijeli sa igračem više uspjeli da osvoje bod.

Sada je Uroš Đurđević bio zaslužan za odličan rezultat Rada, koji je potpuno zasluženo ostao neporažen.

"Izuzetan mentalitet moje ekipe. Imali smo četiri-pet stopostotnih šansi u prvom poluvremenu. Opet smo uspjeli da osvojimo bod protiv Zvezde sa igračem manje i rekao bih da je ovo poduhvat posebne vrste!", ushićen je bio trener Rada Marko Nikolić u prvoj izjavi poslije utakmice za TV Arena sport.

Upitan kakve su sada ambicije "građevinara" u nastavku sezone, Nikolić je dao očekivan odgovor: "Kao i do sada - idemo da dobijemo svaku utakmicu".

Pomoćni trener Crvene zvezde Bratislav Živković je pred kamerama Arene sport skrušeno konstatovao da je ekipa mislila da je sve završila kada je povela na isteku prvog dijela.

"Desio nam se neobjašnjiv pad u drugom poluvremenu. Rad nam je iz jedinog napada dao gol. Mi nismo izašli odlučno u drugom poluvremenu, mislili smo da smo dobili utakmicu...", rekao je Živković.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC