• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Sramota! Sada nam je, baš, teško

"Trebalo bi da nas je sramota što nismo pobijedili", poručio Petković. "Sve smo imali u našim rukama", u nevjerici je Mudrinski.

 ZVEZDA: Sramota! Sada nam je, baš, teško  Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde nisu znali da objasne šta im se dogodilo u drugom poluvremenu utakmice protiv Rada.

Crveno-bijeli imali su sve - igrača više, rezultatsku prednost, bolju igru, ali su na kraju ostali bez dva boda, možda i ključna u borbi za šampionsku titulu.

Ukoliko Partizan, kao apsolutni favorit, u srijedu pobijedi BSK u Borči, imaće osam bodova prednosti, što je i za mnoge po timskom kvalitetu ujednačene lige ogromna razlika.

Nikola Petković poslije utakmice nije mogao da kaže da je Rad zasluženo osvojio bod, ali je mladoj ekipi "građevinara" čestitao na borbenosti i ostvarenom rezultatu. Defanzivac Zvezde smatra da bi sve fudbalere Zvezde koji su igrali na Vračaru trebalo da je sramota što nisu uspjeli da iskoriste prednost koje su imali.

"Nismo smjeli da dozvolimo da se ovako završi. Ovo je luksuz", počeo je Petković priču sa novinarima.

"Učinili smo sve što je bilo do nas, ali nije nam išlo. Možda bi bilo bolje da smo ostali brojčano ravnopravni na terenu. Iskreno, trebalo bi da nas je sramota što nismo pobijedili. Rekao sam poslije Javora da je za Zvezdu svaki meč borba za 'život', a već na sljedećem stepeniku nismo uspjeli. I to pošto smo vodili protiv ekipe čiji je prosjek godina 19 i imali podršku cijelog stadiona. Primili smo gol poslije nepažnje. Rad nije stvorio šansu 90 minuta, a rezultat je 1:1. Nemam riječi".

Do kraja Superlige ostalo je još 13 kola, titula je sve dalje.

"I ovako je bilo teško, a sada je još gora situacija za nas. Mi se nismo ništa pitali, naš cilj je bio da pobijedimo na svih 15 utakmica, a već u drugom kolu smo kiksnuli. Mi ćemo se boriti, a šta će da bude... Imamo pravo na nadu", završio je Petković.

Ognjen Mudrinski imao je priliku da na početku drugog poluvremena riješi pitanje pobjednika, ali mu je rezervni golman Rada Aleksandar Jovanović skinuo zicer.

"Sve smo imali u našim rukama i to smo na kraju ispustili. Igrač više, penal, postigli smo gol na vrijeme, baš se dobro otvorilo... Mi smo jedini krivci, morali smo da postignemo drugi gol, imali smo šanse. Nismo ih iskoristili i Rad nas je kaznio", kratko je ocijenio Zvezdin napadač.

Zvezdu očekuje "nemoguća misija" u Superligi, jedinom takmičenju gdje može do trofeja.

"Idemo dalje... Ima još puno da se igra! Moramo da sjednemo, da se pogledamo u oči i da vidimo šta je rješenje", predlaže Mudrinski.

Crvena zvezda u narednom kolu dočekuje Novi Pazar, još jednu ekipu protiv koje je mukom stigla do bodova u prvom dijelu sezone.

(N. J. - MONDO, foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC