• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona trener Monpeljea?

Jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena Dijego Maradona kandidat za trenera Monpeljea, aktuelnog prvaka Francuske.

  Maradona trener Monpeljea?  Izvor: MONDO

Više puta je izjavljivao da mu je san da trenira Barselonu, ali dok taj san ne ostvari (ako ga ikada ostvari), Dijego Maradona bi mogao da bude blizu Barselone.

Dobro, ne baš toliko blizu, ali u komšiluku.

Prema izvorima iz Francuske, Maradona je pozitivno odgovorio na prijedlog da pregovara sa upravom Monpeljea o angažovanju na mjestu trenera.

Argentinska legenda, čija trenerska karijera ne može ni približno da se uporedi sa onom kakvu je imao kao igrač, prošle godine je raskinuo ugovor sa Al Vaslijem iz Dubaija.

Sadašnji trener Monpeljea Rene Žirar najavio je da će napustiti klub na isteku tekuće sezone, a uprava želi da na njegovo mjesto dovede neko veliko trenersko ime.

Monpelje je prošle sezone osvojio titulu prvaka Francuske mimo očekivanja, ali ove sezone već ima debeo zaostatak za liderom Pari Sen-Žermenom (prednost Parižana je 10 bodova 11 kola prije kraja).

Maradona ima 52 godine. Kao igrač bio je jedan od najboljih. Sa Napolijem je činio čuda u Seriji A, a sa Argentinom je osvojio Svetsko prvenstvo.

Ali, njegova trenerska karijera nije bila tako uspješna. Bio je selektor argentinske reprezentacije od 2008. do 2010. godine, ali bez uspjeha, a ništa nije uradio ni u Al Vasliju.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC