• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Nismo zaslužili pobjedu

Smišljeno ili emotivno, te Žoze Murinjo je izjavom poslije utakmice sa Mančester junajtedom ponovo skrenuo pažnju na sebe.

  Murinjo: Nismo zaslužili pobjedu  Izvor: MONDO

Odluka turskog sudije Čakira da u 57. minutu revanša osmine finala Lige šampiona isključi Nanija i tako značajno doprinese preokretu Real Madrida sigurno će pokrenuti veliku raspravu.

To, ipak, neće promijeniti činjenicu da je Mančester junajted eliminisan, a da Madriđani čekaju 15. mart i žrijeb četvrtfinalnih parova.

Žoze Murinjo, međutim, smatra da njegova ekipa u utorak uveče nije zaslužila pobjedu na Old Trafordu, iako je uspjela da od 0:1 dođe do 2:1 (u prvom meču je bilo 1:1, takođe, poslije vođstva Junajteda).

"Bez obzira na odluku sudije najbolji tim!? je izgubio. Nismo igrali dobro i nismo zaslužili da pobedimo, ali to je fudbal. Ne pričam o odluci sudije, jer nisam siguran, ali bez obzira na nju, najbolji!? tim je izgubio", kazao je trener Reala ubrzo po završetku meča.

I dobro ste pročitali, Murinjo je dva puta rekao najbolji (the best)!

Gotovo je nevjerovatno da neko Murinjove reputacije i neko ko je godinama sjedio na klupi londonskog Čelsija ima problem sa engleskim jezikom. Da li je bio ironičan ili je ovim lapsusom želio da oda priznanje kolegi i velikom rivalu Aleksu Fergusonu, a takođe i nagovijesti da bi ga rado naslijedio kada se penzioniše, ostaće nejasno...

(MONDO, foto: Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC