• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Da su oni izjednačili...

Trener Partizana izjavio da je BSK mogao da uvede meč u neizvjesnost. Njegov kolega smatra da je "nevjerovatno" kako se došlo do konačnih 0:4.

 Vermezović: Da su oni izjednačili...  Izvor: MONDO

Propisno je Partizan ove sezone izrešetao mrežu BSK-a. U dvije utakmice 11 golova, a na drugoj strani Vladimir Stojković nije kapitulirao nijednom.

Vladimir Vermezović odmah poslije meča je dao izjavu televiziji Arena sport, u kojoj je prelomnim označio period oko 35. minuta, kada je Aleksandar Mitrović postigao drugi pogodak.

"Po rezultatu djeluje da je bilo lako, ali da su oni dali gol pri 1:0 za nas, a mogli su, imali su izvanrednu šansu, bila bi to drugačija utakmica. Umjesto toga, mi smo povećali prednost i ostvarili zasluženu pobjedu. Na kraju smo možda i nesvjesno malo 'prikočili', jer nas ipak čeka derbi meč u gostima sa Jagodinom".

Na opasku reportera da su se januarska pojačanja dobro pokazala na utakmicama sa Donjim Sremom i BSK-om i da je realizacija šansi bila na visokom nivou, Vermezović je odgovorio: "Da ne čuje zlo, tako je".

"U pripremnom periodu je bilo polemike oko naše odbrane, ali momci su radili na otklanjanju grešaka i ne mogu ništa da im zamjerim. U prvenstvu su pokazali da su pravi kada je najteže".

"Nevjerovatno!", potom je prokomentarisao utakmicu trener BSK-a Nebojša Milošević.

"U prvom poluvremenu smo pokazali želju da igramo i napadamo. Imali smo dvije-tri situacije u kojima smo bili blizu postizanja gola, ali ne samo da nismo to uradili, nego smo protiv tima koji kažnjava najmanju sitnicu, praktično sami sebi dali tri!"

"Ako možemo da izvučemo nešto pozitivno, bolje je što se to desilo danas, nego u duelima sa nama ravnim ekipama".

Klub iz Borče će i u sljedećem kolu nastupiti iz uloge autsajdera, pošto mu u goste dolazi Vojvodina.

"Nažalost, ponovo jak protivnik. Moramo da skupimo snagu da prebrodimo težak raspored i podignemo momke, koji su protiv Partizana dali sve od sebe".

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC