• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ager i Vermalen od ljeta u Barsi?

Španski velikan sprema velika pojačanja u zadnjoj liniji tima, prenosi britanski Daily Mail i navodi da su mete Danijel Ager i Tomas Vermalen.

 Ager i Vermalen od ljeta u Barsi? Izvor: MONDO

Barselona je u dosadašnjih 26 utakmica Primere već primila više golova nego cijele prošle sezone u prvenstvu Španije - 30:29.

Pad forme zadnje linije tima, ali i sve bliži odlazak u penziju kapitena Karlesa Pujola, koji u aprilu puni 35 godina, natjerali su trenera Tita Viljanovu da ozbiljno razmišlja o pojačanjima u odbrani.

Prošlog ljeta na Kamp Nou je iz Valensije stigao Đordi Alba, a narednog bi mogli da dođu Danijel Ager iz Liverpula i Tomas Vermalen iz Arsenala.

Daily Mail prenosi da bi na odlazak Agera sa Enfilda, gdje je jedan od omiljenih igrača (posebno pošto je na prstima istetovirao početna slova klupske himne "You'll never walk alone"), moglo da utiče renoviranje odbrane po završetku sezone.

Trener Brendan Rodžers navodno planira da dovede nove igrače umjesto Martina Škrtela, čija forma nije na očekivanom nivou, i Sebastijana Koatesa, za kojeg se sve češće vezuje povratak u Južnu Ameriku, dok je legendarni Džejmi Karager najavio kraj karijere.
Upravo prodajom Agera Liverpul bi stekao finansijska sredstva da angažuje kvalitetna pojačanja.

Barselona je izgleda "bacila oko" na Danca kada su "crveni" ljetos odbili ponudu Mančester sitija, a u klubu vjeruju da bi se više isplatilo dati velike pare za njegov transfer, nego za Metsa Humelsa iz Borusije Dortmund, koji je takođe bio na meti Katalonaca.

Što se tiče Vermalena, poznato je da Barselona iz Arsenala uzima "samo najbolje".

Ako se pisanje Daily Maila ispostavi kao tačno, Belgijanac bi postao treći kapiten londonskog kluba koji je u posljednjih šest godina prešao na Kamp Nou. Prije njega to su učinili Tjeri Anri i Sesk Fabregas.

(MONDO, foto: arsenal.com, Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC