• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Ja drugi klub nemam

Trener Crvene zvezde nije želio da komentariše priče o svom navodnom sukobu sa sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem.

  Janković: Ja drugi klub nemam Izvor: MONDO

Komentar Zorana Stojadinovića posle remija Crvene zvezde i Rada ("Ovako više ne može") naveo je mnoge na zaključak da su u Ljutice Bogdana narušeni odnosi na relaciji trener - sportski direktor.

Šef struke Aleksandar Janković otkrio je u petak, na konferenciji za novinare uoči meča sa Novim Pazarom, da sa svojim neposrednim nadređenim ima "normalnu komunikaciju".

"Nezvanično i neformalno se srećemo svakog dana", rekao je trener.

Janković ne želi polemiku sa ljudima kluba i objašnjava da pozitivne stvari uvijek iznosi u javnost, a negativne "ostavlja unutra".

"To nisu stvari koje su prijatne da se čuju, ali su maksimalno iskrene i nikad ne postoji ništa ispod tepiha kada sam ja u pitanju. Ne želim da polemišem sa bilo kim iz kluba preko javnosti, to je ružan vid komunikacije koji može da šteti imidžu kluba. Ne mogu da odgovaram za izjave i postupke drugih ljudi, naročito ako su oni hijerarhijski iznad mene. Za sve zaključke možete pitati direktora za pojašnjenje", objasnio je on.

Zvezdin trener podsjetio je da ga priče o smeni prate praktično od povratka na klupu crveno-bijelih i da trenutno noću i danju, svesno i nesvjesno, razmišlja isključivo o napretku igre.

"Razmišljam samo o tome da ekipu koju treniram podignem na nivo koji znam da može da istrpi i znam da može da igra dobro, jer smo dugo radili zajedno na pripremama. Naš nivo je tad bio mnogo viši nego protiv Javora i protiv Rada. Sva moja pažnja i nespavanja idu u pravcu toga da ekipu probudim da odigra onako kako može da odigra. Samo to me interesuje i samo se time bavim, glasinama ne i nikad nisam", podvukao je Janković.

Iako nije hieo da javno loše govori o svom odnosu sa Stojadinovićem, tokom konferencije se u dva momenta moglo naslutiti da o određenim problemima i igračima ne razmišljaju isto.

Primjera radi, nemoguće je ne povezati Jankovićev odgovor na pitanje o Darku Lazoviću sa ranije izrečenom konstatacijom sportskog direktora da je taj igrač "kapitalac, od kojeg Zvezda može da zaradi pet-šest miliona evra".

"Ne gledam Lazovića kroz pare i kapital, ali ću ga stavljati da igra samo zato što smatram da kroz utakmice može da se vrati u formu. Siguran sam da će Zvezda u budućnosti mnogo dobiti od njega", rekao je Janković.

Zvezdin trener je jasno istakao i da drugi klub, osim Crvene zvezde nema.

"Tu sam od malena, preko sakupljača lopti do mjesta trenera", rekao je Janković tokom konferencije koja će, poput mnogih prethodnih, sigurno izazvati i reakciju rukovodstva.

Da li će poslije blijedih igara protiv Javora i Rada uspjeti i da prodrma ekipu pred duel sa Pazarom biće poznato u subotu uveče. Duel na "Marakani" počeće u 18.00 časova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC