• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi bi da se oproste od Balaka

Ulaznice za oproštajnu utakmicu bivšeg kapitena fudbalske reprezentacije Nemačke Mihaela Balaka (36, prodate su za samo 24 sata.

 Svi bi da se oproste od Balaka  Izvor: MONDO

Balak će 5. juna u Lajpcigu posljednji put u kopačkama izaći na fudbalski teren, a organizatori događaja saopštili su da je stadion kapaciteta 43.000 mjesta ekspresno rasprodat.

"Presrećan sam, nisam očekivao ovoliko interesovanja publike. Nadam se da će to biti nezaboravna fudbalska noć za sve nas", rekao je Balak.

Dolazak u Lajpcig potvrdili su trener Reala Žoze Murinjo, prvotimac Bajerna Bastijan Švajnštajger i bivši reprezentativac Njemačke Bernd Šnajder, a pozivnice su dobili i selektor Njemačke Joakim Lev i kapiten Filip Lam, kao i legenda ukrajinskog fudbala Andrej Ševčenko.

Na utakmici će snage odmjeriti ekipa njegovih prijatelja i 11 najboljih svjetskih fudbalera, koje će predvoditi Murinjo, a cio prihod biće poklonjen u dobrotvorne svrhe.

Balak je karijeru počeo u njemačkom trećeligašu Čemniceru, a potom je igrao za Kajzerslautern, Bajer Leverkuzen, Bajern Minhen, Čelsi i potom još dve sezone za Leverkuzen, gdje je i završio karijeru.

Sa Bajernom je tri puta bio šampion Bundeslige, sa Kajzerslauternom jednom, dok je sa Čelsijem osvojio titulu prvaka Engleske. Jedan je od najboljih strijelaca u istoriji njemačke reprezentacije, sa kojom je 2006. godine bio treći na svijetu.

(Tanjug/MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC