• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Jagodini pred Partizan - "vanredno stanje"

Predsjednik Jagodine Goran Milanović kaže da je u gradu uvijek "vanredno stanje" kada igraju Partizan i Zvezda.

 U Jagodini pred Partizan - "vanredno stanje" Izvor: MONDO

Partizan dolazi u Jagodinu - pod svjetla novih reflektora!

Još manje od 24 sata ostalo je do istorijske utakmice za Jagodinu i Pomoravski okrug.

Za Partizan će subotnji duel sa "ćuranima" biti samo jedan u nizu takmičarskih u borbi za bodove i šampionski pehar, dok će za Jagodinu, i kao klub i kao grad, meč sa šampionom države predstavljati nešto posebno, jer će prvi put jedan od dva naša najveća kluba igrati u ovom dijelu Srbije noćnu utakmicu.

Dovoljan povod da se na stadionu Jagodine u subotu od 19 sati napravi spektakl. Sve navodi na to da će tako i biti, karata za utakmicu ostalo je vrlo malo, a grad je već neko vrijeme u fudbalskoj euforiji..

Predsjednik Jagodine Goran Milanović kaže da u Jagodini uvijek vlada veliko interesovanje kada gostuju Partizan i Crvena zvezda, ali da je ovaj put situacija specifična.

"'Ticketline', firma koja obavlja prodaju ulaznica, javlja nam na svakih sat vremena kakvo je interesovanje simpatizera najpopularnijeg sporta. Već je prodato osamdeset odsto ulaznica, tako da će naš stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta", otkrio je prvi čovjek "ćurana".

Milanović je rakao da su svi navijači dobrodošli na njihov stadion.

"Svi su dobrodošli, bilo da navijaju za Jagodinu ili su vatreni simpatizeri Partizana, i ako ima određenih sukoba među njihovim navijačkim grupama one nas ne interesuju, dobrodošli su i jedni i drugi a svi koji dođu na stadion i koji kupe ulaznicu će uživati u spektaklu pod reflektorima. Naš grad je uvijek bio 'otvorenog srca', tako će biti i ovog puta i svakog sljedećeg. Želim svima dobrodošlicu“, velikodušno je ponudio Milanović.

Prema njegovim riječima, Jagodina planira da noćne utakmice postanu praksa do kraja sezone.

"Ovu i svaku narednu utakmicu igraćemo pod reflektorima. Zato što smo i radili na tome da gradski stadion bude osvijetljen kako bi utakmice mogli da posmatraju i oni koji su imali dnevne obaveze. Fudbalski susreti koji se igraju na našem stadionu sada podsjećaju na one koje pratimo na televiziji širom Evrope".

Jagodinci su zamolili sve navijače da na stadion dođu sat vremena ranije kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazima. Derbi meč 18. kola Superlige između Jagodine i Partizana počinje u 19 sati.

(MONDO, foto: fkjagodina.org.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC