• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dauda za MONDO: Srećan sam i sa deset minuta

Abiola Dauda u trećoj proljećnoj utakmici debitovao je za Crvenu zvezdu. Igrao je samo 10 minuta, a posebno su ga oduševili navijači.

 Dauda za MONDO: Srećan sam i sa deset minuta Izvor: MONDO

Tokom desetak minuta na kiši, Abiola Dauda nije uspio ni da nagovijesti znatiželjnim navijačima Crvene zvezde u kojoj mjeri je pravo pojačanje za klub.

Ovaj 25-godišnji Nigerijac dobio je priliku od trenera Aleksandra Jankovića pri rezultatu 3:0 protiv Novog Pazara. Imao je nekoliko kontakata sa loptom, jedan bijeg u punom sprintu, ali ne i pravu šansu da prikaže pravo napadačko umijeće.

Da li ste zadovoljni sa deset minuta u igri?

"Jesam... To je trenerova odluka, mislio sam da mogu malo više da odigram, ali ne bunim se", sa osmijehom je rekao za naš portal brzonogi centarfor.

"Spreman sam za mnogo više, ali srećan sam i sa ovih deset minuta. Uvijek je dobro početi sa nečim, nadam se da ću biti u boljoj formi uskoro. Ima još mnogo utakmica do kraja sezone i radujem se iskušenjima koja su preda mnom".



Daudi, koji prvi put posmatrao ekipu sa klupe, dopala se igra koju su prikazali njegovi saigrači.

"Bila je ovo dobra utakmica. Protivnik se dobro branio, morali smo loptu brzo da dodajemo, da im prilazimo sa obje strane i krairamo mnogo šansi. Neke smo iskoristili i zabilježili važnu i lijepu pobjedu".

A, navijači?

"Bilo je sjajno!", rekao je i dodao:

"Ovo je prva utakmica u kojoj sam učestvovao pred ovakvim navijačima. Nevjerovatni su. Bila mi je čast da zaigram u ovakvoj atmosferi".



Kada je u prvom proljećnom kolu bio poslat na klupu u meču sa Javorom, Luka Milivojević nezadovoljno je poručio da "ta odluka nema veze sa sportom". Ove nedjelje navodno bio je povod za raspravu između trenera Aleksandra Jankovića i sportskog direktora Zorana Stojadinovića, koji je smatrao da Luis Garido treba da počne na mjestu defanzivnog veziste, a ne Milivojević.

Trenerova je, ipak, bila posljednja - počeo je Milivojević i lijepim golom u 32. minutu "otvorio" goste. Stojadinovićeve ocjene da "Garido zaslužuje da počne" i da "uvijek treba da igra bolji igrač", Milivojević je odbio da komentariše.

"Iskreno da vam kažem, nije moje da komentarišem te izjave. U svlačionici smo imali svoj dogovor i uvijek ćemo ga imati. Ljudi su tu da kritikuju kada loše igramo, da hvale kada igramo dobro i sigurno će od večeras krenuti nove pohvale... Moramo da imamo put i mir u svlačionici. Mislimo samo na utakmicu sa Radničkim u Nišu", rekao je Milivojević za MONDO.

Može li Crvena zvezda da stigne Partizan, koji je pobijedio u Jagodini i zadržao osam bodova prednosti?

"Znate kako, mi gledamo samo sebe. Vidjećemo... Ako do kraja budemo igrali ovako, teško nam neko može nešto. Moramo samo u kontinuitetu da igramo dobro i uradimo sve što možemo, a šta će oni uraditi do kraja? Mi na to ne možemo da utičemo".

Milivojević smatra da pobjeda nad Novim Pazarom treba da bude model za svaku sljedeću utakmicu.

"Rival uopšte nije bio slab. Mislim da smo prije svega mi malo promijenili igru, da smo krenuli agresivnije na protivnika od početka utakmice. Ne znam da li su imali dva ili tri pokušaja ka našem golu, a mi smo imali mnogo i kornera i šuteva... Mislim da je ovo model kako Crvena zvezda treba da igra".

(J. T. - N. J. - MONDO, foto: FoNet/Aleksandar Koković, MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC