• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sale: Raduje me što niko ne bježi od krivice

"Očekivao sam reakciju, koju sam naslutio u ponedjeljak kada smo arhivirali remi protiv Rada", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde.

 Sale: Raduje me što niko ne bježi od krivice Izvor: MONDO

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je, poslije pobjede nad Novim Pazarom (3:0) da je zadovoljan što je ekipa pokazala reakciju nakon prošlonedjeljnog remija sa Radom na Vračaru.

"Očekivao sam reakciju, koju sam naslutio u ponedjeljak kada smo arhivirali remi protiv Rada. Pobjeda je apsolutno zaslužena, mislim da smo mogli da damo još neki gol da smo ranije otvorili protivnika. Igra nam je u usponu, što svakako utiče na samopouzdanje", rekao je Janković na konferenciji za novinare poslije utakmice 18. kola Superlige Srbije na Marakani koju je gledalo oko 15.000 navijača.

On je dodao da svakako postoji još dosta rezerve u igri i napomenuo da su njegovi igrači svjesni pritiska koji nose.

"Ne bježim od odgovornosti i raduje me što niko ne bježi od krivice. Uostalom, sami smo krivi što smo došli u situaciju da imamo veliki pritisak i sami moramo da se vadimo. Remi na Vračaru ne bi bio katastrofa da nije bilo onog poraza od Vojvodine na kraju jesenjeg dijela prvenstva", poručio je Janković.

Novinari su pitali Jankovića koliko je zadovoljan igrom u procentima, ali on nije želio da odgovori na to.

"Ne znam od kada je postao trend da se zadovoljstvo meri u procentima? Jedini procenat za koji ja znam da je važan jeste posjed lopte, a današnjih 68 odsto za nas je pravi pokazatelj reakcije moje ekipe", rekao je Janković.

Pomoćni trener Novog Pazara Izet Ljajić, koji je na konferenciji za medije mijenjao šefa stručnog štaba Slavenka Kuzeljevića, rekao je da nikada nije dobro kada se izgubi, pa makar i od Crvene zvezde.

"Došli smo u Beograd da pružimo maksimum, iako smo bili oslabljeni neigranjem nekoliko standandardnih fudbalera. Više bih volio da je Zvezda u igračkoj nego u finansijskoj krizi. Njena pobjeda je zaslužena i želim im sve najbolje u nastavku sezone", istakao je Ljajić.

On je istakao veliko zadovoljstvo zbog ambijenta u kojem je utakmica odigrana.

"Drago mi je što nije bilo nijednog incidenta, jer znamo kakve tenzije prate utakmice Zvezde i Novog Pazara. Ovakav ambijent vraća vjeru u fudbal", poručio je Ljajić.

On je objasnio da Kuljezević nije vodio tim "zbog neizmirenih finansijskih obaveza kluba"!?

(agencije/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC