• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pol Gaskoin: Bio sam mrtav

Legendarni engleski fudbaler ima velike probleme sa alkoholizmom. "Rekli su mi da ću umrijeti". Dotakao je dno, ali je dobio drugu šansu.

 Pol Gaskoin: Bio sam mrtav  Izvor: MONDO

Alkohol je jedan od najgorih poroka kojima čovjek može da se upropasti. Svjestan je toga i legendarni engleski fudbaler, Pol Gaskoin "Gaza", koji je gledao smrti u oči.

Poslije mjesec dana liječenja u jednoj američkom rehabilitacionom centru, "Gaza" se vratio u Englesku i pred javnosti otvorio dušu.

"Bio sam mrtav. Znao sam da sam u lošem stanju, ali ne baš u toliko lošem. Čuo sam ljekare kako mi stoje nad krevetom i govore kako se neću izvući. Oni se cijeli život bave liječenjem zavisnika od alkohola i rekli su mi da je moj slučaj najgori koji su do sada vidjeli!", rekao je Gaskoin engleskim medijima.

Osoblje klinike mu je reklo i da ako odmah ne prestane da pije alkohol da mu ne ostaje mnogo života. Izgleda da neko mora da dotakne dno da se osvijesti. To je slučaj i sa 45-godišnjim Gaskoinom. Ili bar tako kaže.

"Osjećao sam hladnoću tri dana. To me je podstaklo da više nikad ne dozvolim da mi se ovo dogodi. Rekao sam ljekarima da neću da umrem", kaže "Gaza".

Kada je primljen u kliniku u Finiksu potpuno se tresao. Kljukali su ga raznoraznim lijekovima.

Jedino čega se sada sjeća su posljednje dvije nedjelje boravka u rehabilitacionoj klinici. Tri dana je bio u komi.

"Ono što me je uplašilo jeste to što sam čuo ljekare kako govore da se neću izvući. Izgledao sam kao leš", ispričao je Gaskoin.

Bio je blizu smrti, ali njegovi prijatelji kažu da se osvijestio i da mu ide bolje.

"Zna da mu je ovo posljednja šansa. Sada je neproznatljiv u odnosu na osobu koja je otišla u kliniku", rekla je jedna njegova neimenovana prijateljica.

Gaskoin se sada kune da više nikad neće liznuti alkohol.

Sreća u nesreći je da je on zaista fudbalska legenda na Ostrvu. Mnogi fudbaleri i poznate ličnosti uključili su se u pomoć posrnulom Gaskoinu. Engleska fudbalska asocijacija, fudbaleri i druge ličnosti prikupili su značajnu svotu novca kako bi platili liječenje Gaskoina.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC