• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Tuga na "Čika Dači", merak Nišlija

Radnički iz Niša pobijedio Radnički u Kragujevcu golom Petra Škuletića u 34. minutu. Domaći navijači traže odlazak uprave i trenera.

 JSL: Tuga na "Čika Dači", merak Nišlija  Izvor: MONDO

Radnički iz Kragujevca je pred ponorom!

Pretposljednja ekipa na tabeli Superlige nikako da izađe iz krize, a i posljednji meč 18. kola Superlige pokazao je da se za tim Dejana Đurđevića ne vidi svjetlo na kraju tunela. Jeste da je izostalo nekolicina prvotimaca, jeste da je Đurđević morao da "tumba" pozicije pojedinim igračima, ali svejedno, domaći su igrali tako da je izgledalo kao da ne bi dali gol da se utakmica igra dva dana.

Radnički Kragujevac - Radnički Niš 0:1, golom Petra Škuletića u 34. minutu u posljednjoj utakmici 18. kola JSL.

Iskusni Marko Ljubinković poslao je dugu loptu ka napadaču niškog tima, na pozajmici iz Vojvodine, izdržao je Škuletić duel sa defanzivcem kragujevačkog Radničkog i potom lako matirao Ognjena Čančarevića. To je prvi gol crnogorskog fudbalera u dresu Radničkog iz Niša.

POGLEDAJTE GOL ŠKULETIĆA

Radnički iz Niša je zasluženo došao do važnih bodova u borbi za opstanak. Bili su bolji rival, igrali su organizovanije, disciplinovanije i generalno sa više energije od domaćina.

Od sredine prvog dijela, Nišlije su imale nekoliko vrlo dobrih akcija pred golom Čančarevića, a upravo je Škuletić imao dvije prilike, ali je slabo šutirao. Prethodno je i Ljubinković oprobao udarac

Kragujevački Radnički već sedam kola nema pobjedu u prvenstvu, a u tih sedam mečeva, igrači Radničkog dali su samo dva gola. Posljednju pobjedu Radnički je zabilježio još 3. novembra (protiv OFK Beograda 3:2)!!!

Razumljivo je bilo i nezadovoljstvo domaće publike koje je uzvikivala: "Uprava napolje" i "Švabo (nadimak trenera Đurđevića), odlazi".

"Sramna partija mojih izabranika, publika je potpuno u pravu. Ne mogu da kažem nijednu riječ da ublažim ovo. Jako je teška situacija i treba nam vrijeme da ovo izanaliziramo i vidimo šta ćemo dalje. Vidio sam stravičan strah i grč poslije primljenog gola i vidio sam da teško mogu da se podignu. Probao sam da ih podignem, motivišem u poluvremenu, ali karakter pojedinih igrača je limitiran. Možda će biti bolje kad se vrate ovi standardni prvotimci (izostali zbog povreda i suspenzija), jer ovi koji su igrali umjesto njih nemaju težinu da iznesu. Sad nam je cilj da se dokopamo pauze uz bodove", rekao je Đurđević poslije utakmice.

Njegov kolega Saša Mrkić poželio je Kragujevčanima da nekako obezbijede opstanak.

"Znali smo da će biti teška utakmica i da rival dosta kadrovskih problema - od povrijeđenih igrača preko situacije u klubu. Došli smo u Kragujevac da se nadmećemo i da iz zgusnute odbrane dolazimo u kontre. Tako smo i postigli gol u fer i korektnoj utakmici, pravoj takmičarskoj. Čestitam protivnicima i želim im ostanak u ligi jer ovaj grad to zaslužuje", rekao je trener Nišlija koji u narednom kolu dočekuju Crvenu zvezdu.

REZULTATI 18. KOLA:

Radnički 1923 - Radnički Niš 0:1 (0:1)
/Škuletić 34'/

subota:

BSK Borča - Vojvodina 3:3 (2:1)
Smederevo - Rad 1:1 (1:0)
Donji Srem - Sloboda Point 0:0
Hajduk - OFK Beograd 3:0 (3:0)
Spartak Zlatibor voda - Javor 1:1 (1:0)
Crvena zvezda - Novi Pazar 3:0 (2:0)
Jagodina - Partizan 0:1 (0:1)

TABELA: Partizan 46, Crvena zvezda 38, Vojvodina 35, Jagodina 32, Rad 28, Sloboda Point 28, Javor 27, Spartak Zlatibor voda 24, OFK Beograd 22, Radniki Niš 21, Hajduk 19, Novi Pazar 19, Donji Srem 17, BSK 15, Radnički 1923 13, Smederevo 9.

(MONDO - foto: FK Radnički KG/arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC