• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Mićkovom agentu je malo nelagodno

Trener Crvene zvezde oštro demantovao optužbe da se bavi "menadžerisanjem". "Sve što imam da kažem igračima, to kažem pred svima".

 Janković: Mićkovom agentu je malo nelagodno  Izvor: MONDO

Fudbalski menadžer Stevan Miković javno je u nedjelju kritikovao rad trenera Crvene zvezde i njegov stav da Srđan Mijailović ne zaslužuje mjesto u prvom timu. Pa ni na klupi.

Štaviše, agent agencije "Lian sport", Falija Ramadanija, optužio je Aleksandra Jankovića da se bavi "menadžerisanjem" i da je mladog vezistu izbacio iz ekipe kada njegov otac nije pristao na trenerove uslove saradnje.

Trener crveno-bijelih reagovao je na te navode i u intervjuu portalu Mozzartsport izjavio:

"Sve što mogu da kažem je da su to gluposti i ozbiljne laži".

"Ne pada mi na pamet da kontaktiram sa menadžerima i roditeljima igrača. Mislim da je pogubno da menadžer sa ovakvom pričom zauzima centralno mjesto u medijima. Kao trener institucije zvane Crvena zvezda mislim da nemam potrebu da javno polemišem sa takvim likovima. Ja sastavljam tim za koji ja odgovaram i za rezultat koji taj tim napravi. Ne interesuje me ko je tim igračima menadžer, jer sve što imam da im kažem, ja im to kažem u svlačionici i pred saigračima", rekao je Janković.

Srđan Mijailović (20) odigrao je ove sezone 12 prvenstvenih utakmica. Posljednji put je bio na terenu 25. novembra, na gostovanju Slobodi Point u Užicu.

Od tada i tokom zimske pauze postalo je sasvim jasno da Janković ozbiljnije računa na Nenada Milijaša, Luku Milivojevića i Luisa Garida.

Povremeni "A" reprezentativac Srbije, koji se priključio prvom timu crveno-bijelih pod vođstvom Ratka Dostanića, sve češće nije ni u protokolu za zvanične utakmice.

"Mijailović vrlo dobro zna na osnovu analiza šta treba da koriguje u svojoj igri i šta treba da uradi da napreduje. To sam mu rekao pred svima u svlačionici i tu nema tajni, ni foliranja. Nema zvanja menadžera i roditelja. Ja sa Mijailovićevim ocem u životu nisam pričao. Ali, isto tako neću dozvoliti da Mićko ispašta zbog jedne zlonamjerne i insinuacije njegovog menadžera".

Smatram da je potpuno bespotrebno odgovarati takvom čovjeku. Taj čovjek se osjeća malo nelagodno. Jedno vrijeme je bio izuzetno moćan na Marakani i navikao je da svi njegovi igrači igraju i da drži monopol nad omladinskom školom", dodao je Janković, aludirajući na navodno blisku vezu Mikovića i bivšeg sportskog direktora crveno-bijelih Ivana Adžića.

(MONDO,foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC