• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Goal: Najbogatiji fudbaler je Bekam

Renomirani fudbalski portal Goal.com sastavio je listu 50 najbogatijih fudbalera na svijetu.

 Goal: Najbogatiji fudbaler je Bekam  Izvor: MONDO

"Najbolji svjetski fudbaleri ne mogu se više smatrati samo sportistima. Oni su svjetski poznati brendovi, a najveći od svih je Dejvid Bekam", kaže Amar Sing, glavni urednik portala specijalizovanog za praćenje svjetskog fudbala.

Za listu koju je sastavio Goal.com računate su neto vrijednosti igrača do kojih se došlo na osnovu njihovih plata, sponzorskih ugovora, ali i van poslovnih interesa, kao što su posjedovanje nekretnina i druge investicije.

Bez obzira što Bekam sa Pari Sen Žermenom ima dogovor da cijela njegova plata ide u humanitarne svrhe, on je ubjedljivo prvi na listi sa procjenjenim bogatstvom na 175 miliona funti!

Bekam je prošle godine samo od snimanja reklama zaradio čak 20 miliona funti i zahvaljujući tome 2012. je bila najprofitabilnija u njegovoj karijeri, iako se nalazi na njenom zalasku.

Drugo mjesto pripalo je zvanično najboljem fudbaleru današnjice Lionelu Mesiju (115,5), a treće njegovom najvećem rivalu, Kristijanu Ronaldu (112).

Daleko iza njih slijede: 4. Kaka (66,5), 5. Ronaldinjo (63), 6. Samjuel Eto (52), 7. Vejn Runi (50), 8. Zlatan Ibrahimović (47), 9. Rivaldo (45,5), 10. Rio Ferdinand (42)...

Na listi nema nijednog Srbina, iako su se vjerovatno mnogi ponadali da bi tu mogli da se nađu Nemanja Vidić i Branislav Ivanović.

(MONDO, foto: Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC