• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može li Barsa do još jednog čuda?

Fudbaleri Barselone imaju u utorak zadatak da nadoknade 0:2 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona sa Milanom.

 Može li Barsa do još jednog čuda?  Izvor: MONDO

Mnogi su 20. februara ostali zatečeni kada je Milan potpuno zatvorio prilaze svom golu i preko Boatenga i Muntarija došao do pobjede protiv favorizovane Barselone.

"Rosoneri" su po ko zna koji put pokazali da veliki klub ne treba otpisivati bez obzira kakve rezultate bilježi. U takvoj situaciji sada se nalazi Barselona.

Jedan od najboljih klubova današnjice ubrzo poslije Milana, doživio je još dva jaka udarca. Oba od najvećeg rivala, Real Madrida.

Ekipa Tita Viljanove, koji zbog liječenja u Njujorku već nekoliko utakmica nije uz ekipu, a neće biti ni u revanšu sa Milanom, ne igra u ritmu na koji su navijači navikli, ali Lionel Mesi i ostali do sada su mnogo puta zapanjili svijet, pa zato nije nemoguće da to urade i u utorak.

Statistika iz posljednjih duela Barselone i Milana ne ide na ruku domaćeg kluba. "Rosoneri" su neporaženi u prethodna tri gostovanja na Kamp Nou, a uz to, nisu izgubili posljednjih 10 utakmica u svim takmičenjima ove sezone.

Kao uvertiru velikom derbiju, Barselona je imala duel sa Deportivom iz La Korunje na svom terenu. Katalonci su taj meč odigrali bez nekoliko glavnih igrača i dobili 2:0, nedozvolivši rivalu da šutne ka golu Pinta. S obzirom da su se mnogi odmorili, trebalo bi očekivati da u utorak od prvog minuta krenu u "juriš".

Milan je istim rezultatom slavio na gostovanju u Đenovi, golovima Pacinija i Balotelija, ali njih dvojica neće moći da pomognu ekipu u revanšu osmine finala Lige šampiona. Prvi zato što se povrijedio u 25. minutu, a drugi zato što nema pravo igranja pošto je već nastupao za Mančester siti.

Biće to veliki problem za trenera Masimilijana Alegrija, ali nema sumnje da će on više voditi računa kako da njegovi igrači ponovo zatvore sve prilaze svom golu, nego o tome da trče u kazneni rivala.

U sjenci ovog duela u utorak će revanš igrati i Šalke i Galatasaraj. Prije tri nedjelje u Istanbulu je bilo 1:1, ali Šalke u mnogo boljem raspoloženju dočekuje ovu utakmicu.

Klub iz Gelzenkirhena je u subotu pobijedio velikog rivala Borusiju Dortmun 2:1, dok je Galata dan ranije izgubila kao domaćin od Genčlerbirligija 0:1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC