• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole Karadžić: Ko vam je rekao da idem!?

Predsjednik FSS odlučno negira informacije pojedinih medija da namjerava da podnese ostavku. "Neko želi da destabilizuje FSS", smatra Karadžić.

 Tole Karadžić: Ko vam je rekao da idem!?  Izvor: MONDO

Tomislav Karadžić ne namjerava da ode sa mjesta predsjednika Fudbalskog saveza Srbije! Bar ne u dogledno vrijeme.

Reagujući na informacije pojedinih medija da razmišlja o povlačenju sa funkcije po završetku predstojećih kvalifikacionih utakmica Srbije za plasman na Svjetsko prvenstvo, Karadžić je posredstvom sajta FSS jasno poručio:

"Ozbiljan sam čovjek... Imam i znanja i zdravlja i snage i volje da ispunimo zajedno postavljene četvorogodišnje zadatke".

Karadžić je jula prošle godine dobio novi četvorogodišnji mandat da predvodi srpsku fudbalsku organizaciju. Nijednom do sada nije nagovijestio da bi mogao da se povuče sa tog mjesta, pa čak ni zbog zdravstvenih problema (imao je operaciju noge).

Bilo kako bilo u pojedinim medijima u srijedu se pojavila informacija da Karadžić, navodno, razmišlja o povlačenju sa funkcije po završetku predstojećih kvalifikacionih utakmica za plasman na Mundijal koje će Srbija 22. marta igrati u Hrvatskoj i 26. marta kod kuće protiv Škotske.

"Pažljivo birajući reći, odgovorno tvrdim da se radi o potpunim dezinformacijama, podvalama i lažima. Razmišljajući o povodu takvih natpisa, što je i do sada bila praksa nekih medija i 'dobro obaviještenih izvora', zaključujem da se radi o namjeri da se destabilizuje FSS i naš najbolji nacionalni tim uoči veoma važnih takmičarskih susreta protiv Hrvatske i Škotske. Zato, želja mi je da samo danas demantujem ovakve netačne informacije i da ih time zaustavim, jer je pred nama mnogo obaveza i zadataka i želim da se svi u potpunom miru okrenemo njihovoj realizaciji, a ne da trošimo snagu i vrijeme na nepotrebne stvari", naveo je Karadžić.

Predsjednik FSS kaže da je on "najmanje bitan u ovom trenutku, za rad i postojanje fudbalske Srbije".

"Nikada nisam želio da zauzimam centralno mjesto. Moje je da predvodim organizaciju u ispunjenju strateških ciljeva. Zato, pozivam sve da se u danima naših velikih nadanja po pitanju borbe za plasman u Brazil 2014. godine, a posebno u vremenu podmlađivanja nacionalnog tima, liše ličnih pitanja i da fudbalska Srbija bude jedinstvena i složna u ovom važnom periodu. Kao ozbiljan čovjek, znam kog sam se posla prihvatio 12. jula 2012. godine, kada sam reizabran na ovu funkciju. Imam i znanja i zdravlja i snage i volje da ispunimo zajedno postavljene četvorogodišnje zadatke. U to nemam ni gram sumnje, pa neka ne sumnjaju ni ostali. Ocjena se daje na kraju, a mi do kraja imamo još dosta vremena...", poruka je Karadžića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC