• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Malaga i Banderas u transu

Igrači i navijači španskog kluba, predvođeni slavnim glumcem oduševljeni poslije plasmana u četvrtfinale Lige šampiona.

 LŠ: Malaga i Banderas u transu  Izvor: MONDO

Cijela Malaga bila je do ranih jutarnjih sati na nogama.

Fudbaleri istoimenog tima izborili su plasman u četvrtfinale Lige šampiona, nakon što su na svojoj La Rosaledi nadoknadili gol minusa iz prvog meča protiv Porta. Slavili su sa 2:0 i u debitantskoj sezoni Lige šampiona otišli zaista daleko.

Oni su se, nakon eliminacije bivšeg šampiona Evrope, priključili Barsleoni i Real Madridu među osam najboljih i potvrdili da španski timovi ove godine kolo vode u najelitnijem evropskom takmičenju.

Strijelac prvog gola Isko istakao je da je Malaga ispunila san.

"Ne tako davno niko u Malagi nije mogao da sanja da ćemo ostvariti ovakav uspjeh. Zaista je bilo nezamislivo razmišljati o četvrtfinalu Lige šampiona, ali zaslužili smo ovo zajedno sa navijačima. Čini mi se da smo više željeli pobjedu i da smo zato igrali bolje. Potvrdili smo da možemo da se izdignemo poslije poraza i zato ćemo se truditi da uživamo i u narednim mečevima koji nam slijede", rekao je Isko.

Roke Santa Kruz, koji je postigao drugi, odlučujući gol, naglasio je da su ogroman doprinos velikom trijumfu dali navijači.

"Zahvaljujući podršci sa tribina igrali smo kao u transu. Navijači su nas nosili do pobjede. Takvu atmosferu doživio sam još samo na Svjetskom šampionatu. Cijli tim i ovakvi navijači zaslužili su trijumf i veliko slavlje", istakao je Paragcajac iz redova Malage.

Jedan od najsrećnijih na tribinama bio je glumac Antonio Banderas, veliki navijač Malage. Slavni Banderas, koji je rođen u Malagi i koga je otac još kao klinca dovodio na stadion, sa šalom oko vrata oba gola proslavio je burno, skakajući sa ostalim fanovima.

"Došao sam prvi put na ovaj stadion kada sam imao osam godina, 1968, i od tada sam odgledao mnogo mečeva, ali mislim da je ovo najvažnija utakmica u istoriji našeg tima", istakao je poznati glumac.

(MONDO, foto: Screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC