• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SMEDEREVO: Igrači u štrajku!

Fudbaleri se pridružili zaposlenima u klubu i stupili u generalni štrajk, zbog čega je dovedeno u pitanje odigravanje meča sa Novim Pazarom.

 SMEDEREVO: Igrači u štrajku!  Izvor: MONDO

Velika finansijaki problemi u Smederevu traju već mjesecima. Zaposleni u klubu već su ranije stupili u štrajk i nakratko ga prekinuli zbog meča sa Radom prošle subote. Njima su se sada priključili i igrači.

Oni su riješeni da istraju u odluci obustave rada, zbog čega je pod znakom pitanje gostovanje Smederevaca u Novom Pazaru u subotu, u okviru 19. kola Superlige.

"Solidarisali smo se sa zaposlenima u klubu jer je ugrožena egzistencija njihovih porodica koje uz to nemaju zdravstveno i socijalno osiguranje. Za razliku od nas koji smo u klub došli prije dva mjeseca, u ništa boljem položaju nisu ni igrači starosjedioci. Mi svakodnevno u vrijeme treninga dolazimo u klub i razgovaramo sa stručnim štabom i direktorom Pantićem, ali smo nemoćni da bilo šta učinimo. Jednostavno ne znamo kome da se obratimo i ako se nešto ne promijeni sumnjam da ćemo igrati u Novom Pazaru", izjavio je za "Žurnal" kapiten Branislav Atanacković.

Minimalna sredstva koja su uplaćena prije mjesec dana otišla su za izmirenje dugova bivših igrača i trenera koji su tužili klub.

Smederevo, koje preživljava najteže dane od postanka, prije nešto više od mjesec dana ostalo je i bez predsjednika Saše Momića, koji je nezadovoljan odnosnom gradskih čelnika prema klubu podnio neopozivu ostavku.

Kako trenutno stvari stoje, rješenja nema ni na vidiku...

(MONDO, foto: fksmederevo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC