• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jugović: Juve može do finala Lige šampiona

Bivši reprezentativac Jugoslavije vjeruje da "stara dama" ove sezone može da se bori za pehar najelitnijeg evropskog takmičenja.

 Jugović: Juve može do finala Lige šampiona  Izvor: MONDO

Vladimir Jugović je prije 17 godina golom u penal-seriji finala sa Ajaksom omogućio Juventusu da osvoji drugi, i zasad, posljednji trofej u elitnom takmičenju.

Bivši reprezentativac Jugoslavije vjeruje da je klub iz Torina kadar da ove sezone ponovo stigne do završnice Lige šampiona.

"Kako sada stvari stoje, djeluje mi da je realno da Juventus igra u finalu. U igri ekipe vidi se ruka trenera Antonija Kontea. Tim je poprimio njegove karakteristike, na neki način, liči na njega. Nikada ne odustaje i to je ključna stvar u takmičenju kao što je Liga šampiona", izjavio je Jugović italijanskim medijima.

"Stara dama" je u osmini finala sa dvije ubjedljive pobjede eliminisala škotski Seltik.

"Plasman u četvrtfinale može da se smatra uspjehom, a nikako ne smijemo da zaboravimo da je Juventus u grupnoj fazi igrao i protiv Čelsija i Šahtjora. Ako dođu do finala, volio bih da budem sa njima u Londonu. Nadam se da će me se sjetiti predsjednik Anjeli. Možda zajedno proslavimo novi trofej", dodao je Jugović.

On je za torinsku ekipu igrao od 1995. do 1997. godine, a pored trofeja u najelitnijem evropskom takmičenju, sa Juventusom je osvojio i titulu šampiona Italije, evropski Superkup i Interkontinentalni kup.

(Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC