• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ipak mu oprostili majicu!

Navijači mu oprostili navijačku maciju Delija koju je nosio u jednoj TV emisiji. Izvinjenje Despotovića, navijači ga prihvatili.

 Ipak mu oprostili majicu!  Izvor: MONDO

Dugo je mladi napadač Spartaka Đorđe Despotović bio na udaru navijača kluba, jer je u jednoj televizijskoj emisiji pojavio u majici koju nose navijači Crvene zvezde.

Navijači Spartaka su ga vrijeđali, dolazili na treninge da ga psuju, govore mu sve i svašta, čak da ga tjeraju iz kluba... On je nastavio da igra i trenutno je najbolji strijelac ekipe sa sedam golova u prvenstvu. Jedan je dao upravo Crvenoj zvezdi u velikoj pobjedi jesenas - 3:0.

Iako je izgledalo da mu majicu nikada neće oprostiti, ipak je "palo" pomirenje!

Uprava kluba je bila medijator između navijača i Despotovića i sve se smirilo.

Despotović se izvinio Upravi kluba i "Marincima" zbog nepromišljenog gesta.

"Drago mi je što sam danas ovdje da još jednom pokažem svoju pripadnost klubu za koji igram. Zahvalan sam i Upravi što sam uz njenu pomoć riješio nesporazum sa navijačima. Ponikao sam u Zvezdi i njen član sam bio do omladinske karijere. Bez namjere da nekoga povrijedim, zbog nekadašnje mladalačke karijere, oblačenjem majice kluba u kojem sam ponikao, izazvao sam potpuno opravdano revolt mog sadašnjeg kluba, Uprave, saigrača, stručnog štaba i navijača. Nisam smatrao da će to eskalirati i izazvati revolt", izjavio je Despotović.

On je istakao da je profesionalac i da sada pripada Spartaku i da kao takav želi da ostvari svoje snove i postane igrač nekog od velikih evropskih klubova.

"Spartak mi je tu mogućnost pružio i zahvalan sam na tome. Poštujem svoj klub i ovim pute želim da stavim tačku na dalji komentar. Želim da se javno izvinim svima, da do kraja profesionalno odradim ugovor i da mi Subotica ostane u lijepom sjećanju. Nadam se da ću svojim golovima donijeti puno radosti ekipi i navijačima i to već u subotu kada igramo protiv Rada na Banjici", rekao je Despotović.

Predstavnik navijačke grupe, Nemanja Borojević rekao je da mu je drago zbog pomirenja sa Despotovićem.

"Nadam se da će Fudbalski klub Spartak, kao i svi ostali klubovi iz Sportskog društva Spartak, igrati dobro kao do sada, a mi ćemo dati sve od sebe da im pomognemo sa naše strane", rekao je on.

(MONDO - foto: FK Spartak Zlatibor voda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC