• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS RS dilao karte za meč BiH - Grčka?!

U kancelariji Fudbalskog saveza Republike Srpske mogle su se kupiti karte za meč u Zenici po cijeni od 40 KM, piše "Sportski žurnal".

 FS RS dilao karte za meč BiH - Grčka?! Izvor: MONDO

Fudbalski savez RS je trebovao 300 ulaznica po cijeni od 40 KM (12.000 KM), ali pod izgovorom da ih podijeli sportskim radnicima, ali je to u praksi išlo drugačije.

"Istina je da je FS RS na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora FS BiH kupio ulaznice od kancelarije iz Sarajeva, ali baš iz svrhe zbog ogromnog interesovanja kako bi sportski radnici lakše preko matičnog saveza mogli doći do ulaznice. Šta je dalje bilo, zaista ne znam, i u kome pravcu je išla raspodjela", rekao je Darko Ljubojević, potpredsjednik FS BiH za beogradski list.

"Od te raspodijele nije bilo ništa. U FS RS egzistira sedam ravnopravnih Područnih saveza, i niti jedna karta nije otišla na adresu prema bazama, već privatnom linijom samo onima koji su ‘bliski’ nedodirljivom dvojcu Mile Kovačević - Rodoljub Petković", navodi "Žurnal".



Ovaj dnevnik na kraju navodi da će biti zanimljivo vidjeti, koje će sve "face" sjediti na tribinama "Bilinog polja", a već naredni dan se kleti da rade samo za reprezentaciju Republike Srpske, koja u ovom trenutku postoji samo na papiru.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC