• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škuletić za MONDO: Baš mi je drago zbog gola

Napadač niškog Radničkog, na pozajmici iz Vojvodine, za MONDO "vratio film" sa meča protiv Zvezde. "Na dobrom smo putu, napravili smo veliki pomak".

 Škuletić za MONDO: Baš mi je drago zbog gola Izvor: MONDO

Osporavani crnogorski fudbaler Petar Škuletić, koji u novosadskoj Vojvodini, možda i nije dobio pravu šansu, ili bolje reći, za koga nisu imali strpljenja, pronašao je sebe u niškom Radničkom.

Njegovim golom Radnički je u prethodnom kolu pobijedio imenjaka u Kragujevcu, a u subotu je dao drugi gol Crvenoj zvezdi, čime je Nišlijama donio ogromna tri boda na putu ka opstanku u Superligi Srbije.

A prije samo koju nedjelju, stanje u niškom Radničkom uopšte nije izgledalo tako ružičasto. Štaviše!

"Bila je mnogo teška utakmica. Znali smo da će Zvezda doći da igra ofanzivno, da se otvori, jer joj je samo pobjeda igrala u borbi za titulu. Mi smo to iskoristili, a poslije crvenog kartona, bilo je i lakše. Osim gola, imao sam još dvije šanse, ali da ne pretjerujem, i ovako je odlično!", rekao je Škuletić za MONDO.

Škuletić, koji je prošao Partizanovu školu, ovim golom je možda i razriješio pitanje šampiona. Teško da će Partizan ispustiti ovoliku prednost...

"Ne bih ulazio u pitanje te trke Partizana i Zvezde. Sigurno je da mi je mnogo, mnogo drago što sam dao gol i što je ekipa odigrala odlično", prokomentarisao je napadač.

Škuletić se odlično snašao u Radničkom iz Niša. Na četiri utakmice dao je dva gola.

"Sigurno je da sam u formi i ja i cijela ekipa. Tokom jeseni Radnički je osvojio 14 bodova iz 15 utakmica, a sad na četiri 10 bodova! To je stvarno veliki uspjeh i pomak, ujedno i podstrek da nastavimo u ovom tempu", rekao je Škuletić.

Kaže da su ga u Nišu odlično prihvatili, kako saigrači i svi u klubu, tako i navijači, kojima se zahvalio na velikoj podršci.

Da li možda već razmišlja o tome da i u sljedećoj sezoni ostane u Nišu?

"Ovdje me ljudi cijene i poštuju, publika je sjajna. Međutim, sada, iskreno, ne razmišljam o tome šta će biti na ljeto. Važno je da odigram kako treba, da pomognem koliko mogu. Mi još nismo obezbijedili opstanak i nema opuštanja. Napravili smo veliki pomak i samo da nastavimo ovako", rekao je Škuletić za MONDO.

(P. V. - MONDO - foto: Tanjug/Nikola Dimitrijević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC