• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štimac: Hrvati, nema panike, bićemo pravi!

Selektor Hrvatske smiruje navijače: "Nemojte strijepiti, nikada nisam bio mirniji. Hrvatska će biti prava, biće u punom raskošu, donijeće radost".

 Štimac: Hrvati, nema panike, bićemo pravi! Izvor: MONDO

Dok Hrvatska strijepi, "izbornik" je miran. Kao nikad ranije.

Bar tako kaže.

Selektor reprezentacije Hrvatske pred okupljanje "vatrenih" poslao je umirujuću poruku uzavreloj javnosti, koja sa zebnjom dočekuje "istorijski" duel sa Srbijom na "Maksimiru" narednog petka u 18 časova.

"Nemamo puno vremena za zajednički rad. Uskoro stiže prva grupa igrača, a kad dođe preostali dio ekipe imaćemo prvi trening u punom sastavu. Više ćemo razgovarati i posvetiti se vizuelnom analiziranju protivnika do najsitnijih detalja", rekao je Štimac i dodao:

"Igrači su u naponu, imaju dosta utakmica iza sebe ove sezone i vjerujemo da je razgovor najefektivniji način pripreme".

Potom, novinaru nacionalne HTV, rekao je:

"Ne plašim se utakmice. Nikada nisam bio smireniji, a volio bih da je svaki vikend tako. U razgovoru s našim igračima shvatio sam da i oni željno očekuju taj susret", poručio je "izbornik", a zatim dodao:

"Igrači su puni mirnoće što je isto jako bitno".

Štimac kaže da će ekipi nedostajati Ivan Perišić.

"Zadovoljan sam nastupim naših igrača u klubovima. Imamo bazu od 30 imena koje stalno pratimo, a samo je jedan fudbaler otpao zbog zdravstvenih problema. Žao nam je što Perišić neće biti s nama, ali zadovoljni smo što nam samo jedan igrač nedostaje. Perišić je na najboljem putu da osvoji fudbalski svijet, a postaje i ključni igrač reprezentacije. Međutim, neće biti nemoguće zamijeniti ga. Mi imamo igrače koji su u odličnom stanju i spremni su da zamijeniti Perišića".

Potom je dao kratku analizu aktuelne situacije u srpskom timu.

"Srbija je reprezentacija u stvaranju, u nastajanju. Odrekli su se usluga renomiranih igrača, jer daju priliku igračima koji nude budućnost. To je mukotrpan put posut trnjem. Imaju igrače koji nastupaju u velikim svjetskim klubovima, ali ima tu nestabilnosti i manjka discipline i tu ćemo tražiti našu šansu", rekao je Štimac, koji je za kraj naciji poslao poruku:

"Nemojte strijepiti, nikada nisam bio mirniji. Hrvatska će biti prava, biće u punom raskošu i donijećemo radost navijačima", za kraj je poručio Štimac.

Zagreb, "Maksimir", petak, 18 časova, a novinari MONDA putuju u prestonicu naših susjeda već u utorak. Budite uz nas...

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC