• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA 1: PSŽ propustio šansu

Vođstvo od 2:0 protiv Sent Etjena nije bilo dovoljno fudbalerima Pari Sen Žermena da pobjegnu drugoplasiranom Lionu na sedam bodova razlike.

 LIGA 1: PSŽ propustio šansu  Izvor: MONDO

Neizvjesnost u Ligi 1 još traje!

Pari Sen Žermen je imao dobru priliku da devet kola prije kraja pobjegne drugoplasiranom Lionu na sedam bodova razlike, međutim, Ibrahimović, Bekam i ostali nisu je iskoristili.

"Sveci" su na svom Parku prinčeva već u prvih 20 minuta došli do 2:0 protiv četvrtoplasiranog Sent Etjena, ali su gosti uspjeli da dođu do boda.

Uoči derbija 29. kola i jednoj i drugoj ekipi išli su u korist rezultati rivala. Olimpik Marsej je u petak igrao samo 0:0 sa Ajačom, dok je u subotu Lion ubjedljivo poražen od Bastije - 1:4.

Parižani su se nadali da će pobjedom dostići vjerovatno nedostižnu prednost u posljednjih devet kola, a gosti iz Sent Etjena da će se sa tri boda uključiti u borbu za direktan plasman u Ligu šampiona, ali i značajno približiti "svecima".

Utakmica je počela sjajno po Pari Sen Žermenom, kada je Pastore u 9. minutu iskoristio lošu reakciju Mustafe Sala i lobovao Rufijea. Samo 10 minuta kasnije domaćim fudbalerima poklonjen je penal.

Golman gostiju krenuo je na Lavecija koji je bio u trku iskosa lijevo, došlo je do kontakta, ali je Rufije jasno podigao ruke, kojima nije dotakao protivničkog igrača. Argentinac je vidio da neće stići do lopte pošto je dao sebi prejak "for" i iskoristio priliku da padne... Dobio je ono što želio, a precizan sa bijele tačke bio je Ibrahimović.

U nastavku utakmice pravda je, ipak, zadovoljena. Prvo je Aleks postigao autogol u 37. minutu, a onda je Fransoa Kler fantastično šutirao u 72. "Projektil" koji je poslao iskosa sa lijeve strane završio je u daljem uglu.

Video pogeldajte OVDJE.

Pari Sen Žermen će u narednom kolu, 29. marta, četiri dana pred prvu utakmicu sa Barselonom u četvrtfinalu Lige šampiona, imati još jedan težak ispit - sastaće se sa aktuelnim šampionom Francuske, Monpeljeom, koji je trenutno sedmi na tabeli.

Inače, Dejvid Bekam je odigrao cijeli meč protiv Sent Etjena.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC