• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Da se ponovimo

Pobjedom nad Donjim Sremom Vojvodina bi se izjednačila sa Crvenom zvezdom po broju bodova. Vignjević: "Ponavljanje je ključ uspjeha".

 VOJVODINA: Da se ponovimo  Izvor: MONDO

Novosadska Vojvodina ovog proljeća pokazuje drugo, ljepše lice, koje se u punom sjaju pokazalo u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije protiv OFK Beograda.

Na neki način, tom igrom, Vojvodina je anulirala kiks iz prethodnog prvenstvenog kola, kada je neočekivano protiv BSK-a u Beogradu osvojila samo bod i to uz mnogo sreće.

U utakmici 19. kola JSL, Vojvodina u utorak od 14.30 na svom stadionu igra protiv Donjeg Srema, koji se neće osjećati kao gost s obzirom na to da kao domaćin sve mečeve igra upravo na "Karađorđu".

Vojvodina je nesumnjivo favorit. Ali, to treba prenijeti sa papira na teren.

"Imamo i želju i obavezu da ponovimo prije svega igru, ali i neke druge stvari iz meča sa OFK Beogradom. Ovakve utakmice su najteže, jer su navijači već upisali bodove. Ponavljanje je u fudbalu formula za uspjeh pa tako, ukoliko želimo da nastavimo niz i na pauzu odemo u dobroj atmosferi, moramo ponoviti igru, koncentraciju i sve ono dobro što nas je krasilu u utakmici sa OFK Beogradom", rekao je trener Vojvodine Nebojša Vignjević na konferenciji za novinare.

On kaže da je Donji Srem vrlo nezgodan protivnik.

"Vrlo su organizovani, pogotovo u fazi odbrane iz koje se vrlo brzo transformiše i prelazi u nimalo naivne kontranapade. Svakako da ćemo morati da na taj segment igre protivnika obratimo posebnu pažnju. Međutim, najvažnije je da mi budemo onakvi kakvi možemo i treba da budemo", dodao je Vignjević.

Trener Vojvodine neće moći da računa na Envera Alivodića (parni kartoni), kao i na Nemanju Radoju koji je sa mladom reprezentacijom.

Od prvog minuta je trebalo da igra Bojan Nastić, ali se u međuvremenu povrijedio pa nije izvjestan za duel sa Donjim Sremom.

Vojvodina bi se sa nova tri boda izjednačila sa Crvenom zvezdom na drugom mjestu tabele JSL.

REZULTATI I PAROVI 19. KOLA:

U utorak, 19. marta:
Vojvodina - Donji Srem

U subotu, 23. marta:
Sloboda - Jagodina

U srijedu, 10. aprila:
Rad - Spartak

odigrano:

Radnički Niš - Crvena zvezda 2:1 (1:0)
Javor - BSK Borča 1:2 (1:0)
Novi Pazar - Smederevo 2:1 (1:1)
Radnički 1923 - Hajduk Kula 3:2 (2:1)
Partizan - OFK Beograd 2:0 (0:0)

TABELA: Partizan 49, Crvena zvezda 38, Vojvodina /-1/ 35, Jagodina /-1/ 32, Rad /-1/ 28, Sloboda /-1/ 28, Javor 27, Spartak /-1/ 24, Radnički Niš 24, OFK Beograd 22, Novi Pazar 22, Hajduk 19, BSK 18, Donji Srem /-1/ 17, Radnički KG 16, Smederevo 9.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC