• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferdinand otkazao Hodžsonu

Defanzivac Mančester junajteda imao je priliku da se vrati u reprezentaciju Engleske, ali ga ipak neće biti u kvalifikacionim utakmicama.

 Ferdinand otkazao Hodžsonu  Izvor: MONDO

Ništa od povratka Rija Ferdinanda u nacionalni tim poslije propuštenog Evropskog prvenstva prošle godine.

Selektor Roj Hodžson uvrstio ga je na spisak za predstojeće utakmice Grupe H, ali je 34-godišnji štoper u ponedjeljak saopštio da nije dovoljno spreman i da zato neće doći na okupljanje reprezentativaca.

Njih dvojica sastali su se u nedjelju uveče u Londonu i zajednički odlučili da Ferdinand, ipak, ne bude u timu za utakmice sa San Marinom i Crnom Gorom, koja je vodeća u grupi sa dva boda više od Engleske.

"Bilo mi je važno da sa selektorom mogu da pričam oči u oči i da razjasnimo situaciju. Objasnio sam mu da su moja strast i posvećenost nacionalnom timu jaki kao i uvijek. Žao mi je što ne mogu da igram u predstojeće dvije utakmica, ali rekao sam selektoru da ću u budućnosti biti spreman za Englesku", kazao je Ferdinand engleskim medijima.

"Razočaran sam što nam se Rio neće priključiti, ali razlog je ranije određeni plan i trening oporavka koji mora da poštuje", dodao je Hodžon.

Umjesto Ferdinanda poziv je dobio Stiven Koker iz Totenhema, kojem je UEFA u februaru ukinula suspenziju od dvije utakmice zbog incidenata u Kruševcu, kada su igrale mlade reprezentacije Srbije i Engleske.

Ferdinand je za reprezentaciju Engleske posljednji put nastupao u junu 2011. godine protiv Švajcarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a ukupno je odigrao 81 utakmicu.

(agencije/MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC