• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćepović redovno trenira među "orlovima"

"Roviti" napadač u 17.00 časova istrčao na teren Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi, sa ostatkom ekipe. Mitrović među mladim reprezentativcima.

  Šćepović redovno trenira među "orlovima"  Izvor: MONDO

Aleksandar Mitrović došao je u ponedeljak na okupljanje U-21 reprezentacije za prijateljske mečeve sa Holandijom i Bugarskom (22. i 26. mart) i usput svratio i do seniora.

Prema sopstvenom priznanju - iznenadno, kao eventualna zamena, u slučaju da Marko Šćepović zbog problema sa zadnjom ložom ne bude mogao da konkuriše za meč Hrvatska - Srbija (petak, 18.00).

Međutim, situacija u ekipi Siniše Mihajlovića je redovna. Marko Šćepović trenirao je od 17.00 časova uz saigrače, a njegov partner iz napada Partizana radi pod komandom Radovana Ćurčića, selektora "orlića".

Šćepović je povredu zadnje lože zadobio 6. marta, na gostovanju BSK Borči, kada je teren napustio poslije dvadesetak minuta igre i asistencije za gol.

Iako je njegov nastup protiv OFK Beograda bio neizvjestan, istrčao je u nedjelju na igralište u Humskoj i odigrao posljednjih 20 minuta, što bi moglo da ulije nadu u to da će biti u stanju da eventualno zaigra i u Zagrebu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC