• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Pinto trener Crvene zvezde!

U danu kada je sporazumno raskinut ugovor sa trenerom Aleksandrom Jankovićem, za njegovog nasljednika imenovan je Rikardo Sa Pinto.

  Sa Pinto trener Crvene zvezde!  Izvor: MONDO

Kao što je MONDO u ponedjeljak popodne najavio, Portugalac Rikardo Sa Pinto (41) novi je trener Crvene zvezde, potvrđeno je u klubu iz Ljutice Bogdana!

Bivši reprezentativac Portugala bio je dovođen u vezu sa klupom crveno-bijelih od kad se ime sportskog direktora Zorana Stojadinovića prošle godine našlo na spisku članova Radne grupe koja je preuzela klub po odlasku prošlog rukovodstva.

Stvari su postale konkretne tek kada je Janković sa ekipom nastavio jesenje posrtanje i u prvim proljećnim kolima i tako definitivno izgubio uporište u dijelu Uprave, prije svega u predsjedniku Draganu Džajiću.

Poslije sporazumnog raskida ugovora sa Jankovićem, ispostavilo se da je Stojadinović od ranije imao uveliko spremno rješenje, jer je u roku od samo dva sata, dok je Upravni odbor još trajao, Portugalac postao novi šef stručnog štaba crveno-bijelih.

Rikardo Sa Pinto, bivši fudbaler Salgeiroša, Sportinga, Sosijedada, belgijskog Standarda i reprezentativac Portugala (45 nastupa), sjedio je tokom trenerske karijere na klupi dva tima. U sezoni 2010/11 bio je pomoćnik u Leiriji, a 2012. godine je bio šef struke Sportinga.

Prošle zime postavljen je na mjesto prvog trenera "lavova" direktno sa klupe omladinskog tima. U maju je potpisao dvogodišnji ugovor, a u oktobru napustio klub poslije poraza od Videotona (0:3) u Ligi Evrope.

(J. T. i N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

John Doe

Sa Pintom do titule!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC