• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Prihvatio bih fotelju direktora Borca

Branislav Krunić priznao da bi prihvatio direktorsku fotelju u banjalučkom klubu nakon što je zbog zdravstvenih problema završio igračku karijeru.

 Krunić: Prihvatio bih fotelju direktora Borca Izvor: MONDO

Plavokosi vezista Borca zbog problema sa srcem i adrenalinom u krvi bio je primoran da "okači kopačke o klin"!

Odmah su krenule i spekulacije o mogućnosti da nekadašnji fudbaler Leotara, Tomska i Moskve uskoči u fotelju sportskog direktora Velikana iz Platonove, koja je ostala upražnjena poslije ostavke Darka Ljubojevića.

Protiv ideje nije ni bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je za "Press RS" potvrdio da je sa čelnicima crveno-plavih razgovarao na tu temu.

"Gdje ima dima ima i vatre! Kontakata je bilo, ali je još sve otvoreno. Svakako da imam želju da ostanem u Borcu, ali su sve moje ideje do prije dva mjeseca bile usmjerene prvenstveno na igrački dio, a potom i na trenerski. O funkciji sportskog direktora stvarno nikada nisam razmišljao, ali sada, u ovoj situaciji, postoji i ta opcija. Uostalom, vidjećemo uskoro, kada dođe nova uprava, kako će se stvari razvijati", izjavio je popularni Kruna.

Doskorašnji vezista Borca osvrnuo se i na predstojeće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu. Nama najzanimljivije će biti u Zenici i Zagrebu.

"Biću na Bilinom polju i navijati za Bosnu i Hercegovinu protiv Grčke. Znam da će selektoru Safetu Sušiću nedostajati Miralem Pjanić, ali vjerujem da ‘zmajevi’ uz podršku sa tribina mogu svakog da pobijede. Mada, priznajem da im Grčka baš ne leži".

O derbiju Hrvatska-Srbija…

"Ovaj meč je proglašen susretom visokog rizika i reprezentativcima Srbije sigurno neće biti lako da ga odigraju. Uslovi sigurno neće biti fudbalski, a oni će biti izloženi žestokim pritiscima, počevši od ulaska u Hrvatsku, pa sve do kraja utakmice. Naravno, navijam za Srbiju, volio bih da ostvari povoljan rezultat, ali znam da će to biti jako teško ostvariti", zaključio je između ostalog Krunić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC