• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Mali Mihajlović je duhovit

Trener Partizana kaže da je selektor Srbije duhovit momak, ali da mu neće oprostiti to što ga je nazvao lažovom.

 Vermezović: Mali Mihajlović je duhovit Izvor: MONDO

Nastavljeno je prepucavanje trenera Partizana Vladimira Vermezovića i selektora srpske fudbalske reprezentacije Siniše Mihajlovića. Ruku na srce, moramo da budemo pošteni - prepucavanje na insistiranje nas novinara.

Vermezović je najprije rekao da mu smeta to što ga Mihajlović ne zove i ne konsultuje se sa njim. Isto to je rekao i doskorašnji trener Crvene zvezde Aleksandar Janković. Potom im je Mihajlović odgovorio da ih je jedino on i zvao, da komunikacija nije bila dvosmjerna, a ispalio je i opasku: "Pa, nismo muž i žena da se Vermezović i ja čujemo svaki dan".

Red je došao na Vermezovića da uzvrati selektoru.

"Mali Mihajlović je duhovit, dopada mi se to kod njega i drago mi je što i na taj način pokušava da napravi dobru atmosferu pred utakmicu u Zagrebu (Hrvatska - Srbija u kvalifikacijama za Mundijal). Ne sviđa mi se, međutim, to što me je nazvao lažovom. Do sada me je, slovima i brojem, pozvao samo jednom i to da me svojevremeno pita šta je sa Vladimirom Stojkovićem, koji je tada bio povrijeđen. Sve ostalo je neistina", rekao je Vermezović novinarima u srijedu u "Zemunelu".

Ovo "mali Mihajlović" je bio odgovor Vermezovića na selektorovo da je "Vermezović dobar momak", iako je trener Partizana stariji od njega.

Kao primjer "dobre komunikacije", u ironičnom tonu, Vermezović je pomenuo i to što ni on, ni sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković nisu znali da će i Lazar Marković, koji je povrijeđen, doći na početak okupljanja "orlova" u Staru Pazovu minulog ponedjeljka, kao ni to da postoji mogućnost da napadač crno-bijelih Aleksandar Mitrović "uskoči" u srpski tim.

"Eto, ni to nisam znao", rekao je Vermezović.

Što se tiče sportskog dijela utakmice, odnosno očekivanja od duela dvije reprezentacije u petak, Vermezović kaže da "kao i Svaki Srbin očekuje pobjedu Srbije".

Bez želje da se miješa u rad selektora, jer nijedan trener ne voli da se miješa u rad kolege, pitali smo Vermezovića, uopšteno, da li bi rizikovao i u štoperskom tandemu "upario" dvojicu igrača koji nikada nisu igrali zajedno. Riječ je, naravno, o Nevenu Subotiću i Matiji Nastasiću.

"Mihajlović ima sasvim dobar izbor igrača i koga god da 'upari' neće biti problem. Svi ti momci igraju u velikim klubodima, a imali su i šest, sedam dana da se bolje upoznaju. Neću da kažem da nam je odbrana najbolji dio tima, ali svi ti momci mogu da daju ozbiljnost i čvrstinu ovoj reprezentaciji", rekao je trener Partizana.

(P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC