• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saki: Kaka je bio kralj, a sada...

Legendarni trener "rosonera" i bivši selektor Italije izjavio je da brazilski fudbaler nije trebalo da napušta Milan i ide u Real.

 Saki: Kaka je bio kralj, a sada... Izvor: MONDO

Arigo Saki, koji je sa Milanom dva puta osvajao Kup evropskih šampiona (1989, 1990), komentarisao je Kakine partije u crveno-crnom, pa kasnije u bijelom dresu Madriđana.

"U Milanu je bio kralj! Igrao je mirno i sigurno, bez pritiska, imao je puno povjerenje uprave, saigrača i trenera", rekao je Saki uoči prijateljske utakmice Italije i Brazila u Ženevi.

"Bio je igrač koji me je oduševljavao, ali sada na terenu provodi malo vremena i zato mi je teško da dam bilo kakav sud o njemu".

Finalista Svjetskog prvenstva 1994. sa nacionalnim timom Italije, dodao je da se Kaka "nije dobro uklopio" u klub, odnosno u trenersku filozofiju Manuela Pelegrinija, odnosno Žozea Murinja.

Kaka je od 2003. do 2009. godine odigrao 193 utakmice i postigao 70 golova za Milan, dok je za Real tokom nepune četiri sezone nastupio samo 79 puta i dao 21 gol.

Ipak, tridesetodišnji ofanzivac uvjeren je da se stvari u posljednje vrijeme odvijaju povoljnije po njega i riješen je da ponovo postane standardan u reprezentaciji.

"Nadam se da ću zaslužiti mjesto u ekipi za Svjetsko prvenstvo. Raduje me što ću poslije dužeg vremena raditi sa Felipaom (Luiz Felipe Skolari)", rekao je Kaka, koji će u srijedu zabilježiti 84. nastup u žuto-plavim nacionalnim bojama.

Skolari je bio selektor i 2002, kada je Kaka debitovao u "A" timu Brazila.

(Tanjug/MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC