• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Teško je, ali glavu gore

Kapiten reprezentacije Srbije priznao da je ekipa teško podnijela poraz od Hrvatske, ali da bez obzira na to mora zabilježiti pobjedu u utorak.

 Ivanović: Teško je, ali glavu gore  Izvor: MONDO

"Nalazimo se u najtežem periodu, ali moramo da zbijemo redove i poslije svega izađemo jači. Što se tiče fudbalskih stvari, imamo još mnogo toga da naučimo, ali uvjeren sam da ćemo uspjeti sve da prebrodimo i u budućnosti postanemo tim za ponos", rekao je Branislav Ivanović na konferenciji za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

On je naveo da je u ovom trenutku najvažnije da ekipa shvati gdje je griješila u Zagrebu i da takve greške ne ponavlja u budućnosti.

"Moramo da radimo i kao pravi profesionalci prevaziđemo ovu situaciju. Koliko god da je Zagreb ostavio traga, neophodno je da pronađemo motiv i pobijedimo Škotsku. Sigurno je da će ta utakmica biti još teža nego ona protiv Hrvatske, ali nam je važna, jer bi nam pobjeda donijela mirnoću i pokazala da imamo karakter", rekao je Ivanović.

On je istakao da "dres Srbije nije nimalo lagan, jer se igra pod velikim pritiskom".

"Iz tog pritiska se raste i postaje se igrač, sada nam je potreban mir i vrijeme da radimo. Jasno je da poraz od Hrvatske akcenat stavlja na neke druge stvari, ali moramo da budemo fudbalski bezobrazni, pokažemo šta znamo. Pred nama je pet do 10 godina igranja za reprezentaciju i ne smijemo da nas jedan bolan poraz i tri neuspješne utakmice poremete", zaključio je kapiten "orlova".

Reprezentativci Srbije sutra u Novom Sadu dočekuju Škotsku od 20.30 časova u šestom kolu grupe A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC