• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPARTAK ZV: Navijači, čekaju vas lopate

Uprava Spartaka pozvala navijače da im u srijedu pomognu oko sređivanja terena za duel sa Novim Pazarom.

 SPARTAK ZV: Navijači, čekaju vas lopate  Izvor: MONDO

Superliga Srbije i fudbalski tereni širom zemlje muku muče sa "baba Martom". Loše vrijeme i snijeg ugrozili su odigravanje kvalifikacione utakmice u Novom Sadu za odlazak na Mundijal između Srbije i Škotske, a pod znakom pitanja su i neki mečevi najjačeg domaćeg takmičenja.

Subotičani su u utorak upozorili da je njihov duel sa Novim Pazarom, koji je planiran da se odigra u subotu od 14.30, doveden u pitanje zbog padavina.

Na zvaničnom sajtu "golubova" ističe se da je obaveza kluba da se teren očisti od snijega i da se što bolje pripremi za utakmicu.

Ali, problem je što nedostaje radna snaga, pa su čelnici Spartaka uputili poziv svim svojim navijačima da im pomognu u uklanjanju bijelog pokrivača i pripremi igrališta.

"Pozivamo sve zainteresovane navijače, simpatizere i prijatelje kluba da se uključe u sutrašnju akciju čišćenja snega sa glavnog terena Gradskog stadiona. Za sve koji se odazovu biće obezbijeđene lopate, najloni za izvlačenje snijega, čaj i kuvano vino", stoji na zvaničnom sajtu kluba.

Takođe, Subotičani su iznijeli i organizaciju rada na glavnom terenu.

"Prva grupa počinje u 8.45 sati i radiće do 10.45. Prvu grupu čine najmlađi članovi FK Spartak Zlatibor Voda i članovi škole fudbala. Druga grupa počinje od 11 časova, u njoj ćemo biti svi koji imaju dobru volju i vremena da se priključe ovoj akciji".

Zbog lošeg vremena već su neke utakmice bile otkazivane ovog proljeća. BSK i Partizan bili su primorani da zbog kiše pomjere premijerni meč drugog dijela sezone, dok je najviše problema bilo u 19. kolu, kada je većina mečeva pomjerena za dan kasnije zbog snijega. Sloboda i Jagodina su odmjerili snage krajem prošle nedjelje, dok Rad i Spartak još nisu.

Utakmica između Spartaka i Novog Pazara igra se u okviru 20. kola Superlige.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC