• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejsmit: Baš me briga šta kaže jedan Velšanin

Stiven Nejsmit priznao da Škotskoj predstoji borba za očuvanje međunarodne reputacije, nakon što je izgubila sve šanse za plasman na SP 2014.

 Nejsmit: Baš me briga šta kaže jedan Velšanin Izvor: MONDO

Ekipa menadžera Gordona Strahana poražena je u utorak u Novom Sadu od Srbije (2:0) i posljednja je na tabeli A kvalifikacione grupe sa samo dva osvojena boda.

Napadač Stiven Nejsmit smatra da škotski fudbaleri moraju da budu maksimalno fokusirani na preostale utakmice protiv Hrvatske, Belgije i Makedonije, bez obzira što se reprezentacija, praktično, oprostila od predstojećeg Mundijala.

"Imamo veoma teške utakmice, ali igrači igraju za njihove buduće internacionalne karijere. Moramo da odrastemo i sazrimo kao tim, tada će doći i bolji rezultati", rekao je Nejsmit škotskim novinarima.

Prvotimac Evertona nije se složio sa tvrdnjom bivšeg velškog napadača Mikija Tomasa, koji je nakon pobjede Velsa u Glazgovu prošlog petka (2:1) rekao da je trenutni sastav domaćina "najgori škotski tim ikada".

"Statistika ne laže, ali mislim da smo bolja ekipa nego što je on rekao. Da budem iskren, ne obraćam previše pažnje na ono što o škotskom nacionalnom timu kaže jedan Velšanin", poručio je Nejsmit.

Reprezentacija Škotske narednu utakmicu u A kvalifikacionoj grupi igra 7. juna na gostujućem terenu protiv selekcije Hrvatske.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC