• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI PAZAR: Put, putujemo...

Pazarci su optimisti pred put od 500 kilometara sa juga na sjever zemlje.

 NOVI PAZAR: Put, putujemo...  Izvor: MONDO

Član stručnog štaba Novog Pazara Dejan Dimić izjavio je da njegove fudbalere očekuje teško gostovanje Spartaku u 20. kolu Superlige Srbije i dodao da se, ipak, nada povoljnom rezultatu u Subotici.

"Maksimalno smo iskoristili dvonedeljnu pauzu u prvenstvu, ekipa je kompletirana povratkom golmana Vladana Đogatovića i nadam se povoljnom rezultatu. Očekujem da nećemo ponoviti greške u igri iz ranijih utakmica", rekao je Dimić na Gradskom stadionu.

Novinarima se ni nije obratio šef stručnog štaba Pazaraca Slavenko Kuzeljević. On nije predvodio ekipu na posljednje dvije utakmice, zbog duga od 30.000 evra koji taj superligaš ima prema bivšem treneru Dragoljubu Bekvalcu.

Kapiten Novog Pazara Emir Lotinac izjavio je da dobro poznaje kvalitete Spartaka i ocijenio da su najbolji igrači Subotičana Vidak Bratić i Vladimir Torbica.

"Igraju na rezultat, čvrsto, tvrdo i odgovorno. Neće to biti utakmica sa puno golova, pošto igramo slično i odbrana je jači dio oba tima. Poštujemo rivala, ali se ne plašimo. Dobro smo radili i očekujemo povoljan rezultat", kazao je Lotinac.

"Presudiće nijanse, možda neki prekid. Prošle sezone je naš duel u Subotici odlučio diskutabilan penal za domaćina u finišu", dodao je on.

Novi Pazar je na desetom mjestu u Superligi Srbije sa 22 boda, dok je Spartak na osmoj poziciji sa dva boda više. Utakmica u Subotici počinje u subotu od 14.30.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC