• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kajkut: Protiv Borca emocije pomiješane

"Emocije su mi pomiješane - igram u svom gradu protiv svog bivšeg kluba, ali sam profesionalac", kaže Saša Kajkut pred gostovanje Čelika u Banjaluci.

 Kajkut: Protiv Borca emocije pomiješane Izvor: MONDO

Centarfor zeničkog Čelika Saša Kajkut u srijedu se vraća rodnu Banjaluku, gdje će protiv Borca igrati derbi utakmicu 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zeničanima će upravo Banjalučanin Kajkut biti glavna uzdanica protiv crveno-plavih na banjalučkom "Gradskom stadionu".

Kajkut, koji je ove sezone postigao osam pogodaka, bio je strijelac na "Bilinom polju" protiv bivšeg kluba (1:1) u jesenjem dijelu šampionata, a kao profesionalac je najavio poštenu borbu i u srijedu u Banjaluci.

"Emocije su mi pomiješane - igram u svom gradu protiv svog bivšeg kluba, ali sam profesionalac što sam pokazao protiv Borca na ‘Bilinom polju’ gdje sam postigao gol. Drago mi je što ću igrati na ‘Gradskom stadionu’ i to će biti lijepa prilika da vidim svoju porodicu, rodbinu, prijatelje, nekadašnje saigrače i navijače. Borac je tradicionalno nezgodan protivnik za Čelik, u posljednjih nekoliko godina redovno je pobjeđivao u Banjaluci i Zenici, ali nadam se da je negativnoj seriji došao kraj. Pokušaćemo srušiti tradiciju i sa teškog gostovanja se vratiti uzdignute glave",
rekao je trenutno treći golgeter prvenstva BiH za sarajevski "Sportsport".

O trenutnoj ekipi Borca, Kajkut ima samo riječi hvale…

"Borac je sigurno igrački najjača ekipa u ligi, igraju sjajno pod vođstvom trenera Slobodana Starčevića i da nisu imali onoliki deficit za Željom i Sarajevom u jesenjem dijelu, siguran sam da bi trka za šampiona bila mnogo neizvjesnija. Domaćini su favoriti protiv nas, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek. Mi nemamo šta da izgubimo u Banjaluci, a mnogo puta smo pokazali da nas niko ne smije otpisati jer tada smo najjači. Kompletni smo i nema nikakve sumnje da idemo motivisani i puni želje da pokažemo da zaslužujemo mjesto u samom vrhu domaćeg fudbala", dodao je Kajkut.

Napadač Čelika je postao veliki ljubimac "Robijaša", ali je i sa Borčevim "Lešinarima" ostao u odličnim odnosima.

"Zenica i Banjaluka su fudbalski gradovi i ne možete ljude prevariti jer vrlo dobro poznaju i razumiju fudbal. Svako ko mene poznaje zna kakav sam na terenu i van njega, a moj posao je da učinim sve da klub u kojem igram zabilježi pozitivan rezultat. Čelik i Borac imaju veliku armiju navijača i uvjeren sam da će u srijedu biti pravi spektakl uz fer i sportsko navijanje",
zaključio je Kajkut.

Borac je treći na tabeli sa 35 bodova, dok je Čelik na šestoj poziciji sa pet bodova manje.

(MONDO, foto: Avaz)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC