• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mudrinski: Vratiću se u formu

Napadač Crvene zvezde tvrdi da ga nije demotivisala selidba na klupu. U subotu protiv Spartaka očekuje novu pobjedu.

 Mudrinski: Vratiću se u formu Izvor: MONDO

Ognjen Mudrinski je od dolaska novog trenera izgubio status standardnog prvotimca, ali je pokazao spremnost da se stavi u službu tima i da sve od sebe, bez obzira na ulogu.

Najbolji strijelac Crvene zvezde u Jelen Superligi Srbije borio se kao lav u posljednjih pola sata utakmice sa Smederevom (1:0) i na kraju intenzitetom radovanja pobjedi otklonio i posljednje sumnje da je ljut ili uvrijeđen što je Rikardo Sa Pintu dao prednost Abioli Daudi.

"Ušao sam u drugom poluvremenu i trudio sam se da pružim maksimum. Uvijek će biti tako, jer u Zvezdinom dresu, bez obzira na to koliko vremena provodite na terenu, morate da date sve od sebe", rekao je Mudrinski za zvanični sajt crveno-bijelih.

Kao i većina igrača, nije bio u formi na mečevima proljećne polusezone, dok je trener bio Aleksandar Janković. Na devet pogodaka iz jesenjeg dijela, dodao je samo jedan, u pobjedi nad Novim Pazarom (3:0).

"Svako ko se bavi fudbalom želi da igra i postiže golove, ali najvažnije je da ekipa pobjeđuje. Poručujem da nisam izgubio samopouzdanje. Vjerujem da ću uskoro ponovo ući u golgetersku seriju".

Zvezda je sa tri pobjede u posljednja tri kola iskoristila kikseve Partizana da se približi na svega četiri boda zaostatka. Međutim, malo je nedostajalo da se iz Smedereva vrati samo sa bodom.

"Imali smo mnogo šansi, golman Živković je branio izvanredno, ali nismo gubili vjeru u pobjedu i na kraju smo u posljednjim momentima i došli do nje. Očekujem da u sljedećem kolu protiv Spartaka zabilježimo i četvrtu pobjedu u nizu".

Dauda je naprečac osvojio srca "zvjezdaša" i mjesto u startnih 11, ali Ognjen Mudrinski nije klonuo duhom! U sportu se nikad ne zna...

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC