• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Radničkog: Na rubu smo egzistencije

Prvotimci "Reala sa Nišave" obratili se javnosti povodom svojih ogromnih problema: "Duguju nam se plate, stanarine, sami peremo opremu...".

 Fudbaleri Radničkog: Na rubu smo egzistencije Izvor: MONDO

Uprkos tome što je Radnički iz Niša ovog proljeća najuspješniji superligaš i što je probudio vjeru navijača u ljepše dane na "Čairu", igrači su u ponedjeljak bili prinuđeni da se obrate javnosti i ukažu na svoju jako tešku situaciju.

Svi su potpisali izjavu i iznijeli u javnost probleme koji im dugo otežavaju i život i rad.

"Iako nismo otišli na pripreme, iako nam se duguje pet plata, iako nam se duguju tri stanarine, iako mnogim igračima nije potpisan ugovor, iako sami peremo opremu, iako su naše povjerenje i inteligencija mnogo puta izigrani, mi smo našim zalaganjem na terenu pokazali koliko nam je stalo do Radničkog i ogromne armije navijača koji nas prate i vole klub", napisali su fudbaleri u pismu dostavljenom MONDU.

I pored teškoća, neće stupati u štrajk i nastaviće da treniraju i igraju.

"I dalje ćemo svojim ponašanjem i zalaganjem nastojati da naš voljeni klub sačuva superligaški status. Osim svakodnevnih laži, ne vidimo inicijativu da se bilo šta promijeni na bolje".

Fudbaleri su apelovali da im budu isplaćena sva dugovanja ("na ivici smo egzistencije") i istakli da očekuju podršku javnosti i svih kojima je Radnički u srcu.

"... u suprotnom, budućnost kluba je jako mračna", zaključile su Nišlije.

Predsjednik Upravnog odbora Radničkog Slavoljub Vlajković izjavio je za portal "Južne vesti" da pokušava da riješi probleme sa dugovanjima.

"Svakog dana okrećem brojeve, pa ću sutra ujutru pokušati sa gradonačelnikom da se vidim da Grad isplati za ovaj mjesec što treba. I onda da se isplati dio igračima, a odmah da kažem da sve da isplatimo ne možemo. Potrudićemo se da riješimo nešto. Razgovaramo sa sponzorima, vidjećemo da nađemo rješenje, ali su stalno blokade računa i teško je", poručio je on.

Radnički je proteklog vikenda porazom u Borči prekinuo niz od pet uzastopnih pobjeda i sedam utakmica bez poraza. Na tabeli Jelen Superlige poslije 22 odigrana kola zauzima sedmo mjesto.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC