• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Vojvodine: Tole, stari udbašu

Ratko Butorović odgovorio predsjedniku FSS rekavši da ga "smjenjuju preko medija oni koji mu na sjednicama klimaju glavom".

 Predsjednik Vojvodine: Tole, stari udbašu Izvor: MONDO

"Tole, nije ti, bre problem FK Vojvodina i ne opterećuj se nama. Opterećuj se ljudima koji ti sjede u Izvršnom odboru i koji ti na sjednicama klimaju glavom, a onda te preko medija smjenjuju", poruka je predsjednika Vojvodine Ratka Butorovića prvom čovjeku srpske fudbalske organizacije Tomislavu Karadžiću na neke njegove opaske da je čelnik novosadskog kluba jedan od njegovih glavnih kritičara.

Gostujući u emisiji "Total soccer" SOS Kanala, Butorović je rekao da su glavni problem FSS njegov predsjednik i Izvršni odbor.

"Tole kao stari udbaš je pametan i lukav, ali ima i nas koji možemo da iskuliramo ponekad, ima i nas koji umijemo da čitamo između redova... On treba da odgovori na pitanje ko su ti ljudi koje bira kao svoje najbliže saradnike, a pritom mislim na Izvršni odbor? Da li je moguće da se na sjednicama ne diskutuje, da oni ne vode polemiku, a onda ti isti članovi IO, preko medija, napadaju Toleta i smjenjuju ga. A onda ih on vodi sve, tu cijelu bulumentu na putovanja, pa se ja pitam ko to sve plaća?", rekao je Butorović.

On je istakao da mu nikada nije bio, niti da mu je cilj mesto predsjednika FSS.

"Pitali su me neki ljudi, predlagali mi... Ja vam svima kažem: da mi date ne znam koje novce svaki dan, hvala lijepo! Ne pada mi na pamet (da budem predsjednik FSS)", kaže Butorović.

Predsjednik Vojvodine je rekao da je Karadžić uradio i neke dobre stvari, poput Kuće fudbala u Staroj Pazovi, ali je primijetio da je to uradio od tuđeg novca, od pomoći UEFA, FIFA i države.

"A mi, kao klub, sve finansiramo sami", dodao je Butorović.

STOJIĆ: TUMBU ZA SELEKTORA!



On nema svog kandidata za eventualnog budućeg selektora, ali zato ima finansijer Rada Ranko Stojić.

Uz ogradu da on nije za odlazak Siniše Mihajlovića u ovom trenutku, Stojić je kao svog kandidata za novog selektora "orlova" istakao svog prijatelja i sadašnjeg sportskog direktora Partizana Ljubišu Tumbakovića.

"Sada nam je potreban ujedinitelj, a duboko sam uvjeren da je gospodin Tumbaković upravo takav, prava osoba. On je dobar čovjek, veliki je stručnjak, ima ogroman kapacitet, dovoljno je 'širok'...", kaže Stojić.

Finansijer Rada ističe i da predsjednik FSS nije ključni problem fudbalske organizacije, već neke druge stvari, koje idu i na dušu čelniku fudbalske organizacije.

"Organizacija Superlige je vrlo loša, imamo sponzorske ugovorčiće, mizerne... Stručni odbor bi trebalo da se bavi time zašto većina naših trenera forsira defanzivnu igru, da se brine o etici, da ukazuje na ponašanje igrača... Ma, ima mnogo toga", primijetio je Stojić.

(MONDO - foto: MN Press i FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC