• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumbaković: Podrška Vermezu, vraća se Lazar

Sportski direktor Ljubiša Tumbaković demantovao je da je klub razgovarao sa bilo kojim trenerom koji bi naslijedio Vladimira Vermezovića.

 Tumbaković: Podrška Vermezu, vraća se Lazar Izvor: MONDO

Odmah poslije poraza Partizana od Vojvodine u Humskoj (1:2), kojim je "dovršena" crna nedjelja za crno-bijele sa osvojena dva boda od mogućih devet, mediji su počeli da spekulišu oko toga da li će trener Vladimir Vermezović biti smijenjen.

Kao najozbiljniji kandidat bio je (opet) pominjan Vuk Rašović, ali poslije treninga održanog u "Zemunelu" u utorak prije podne, sportski direktor lidera i šampiona Srbije Ljubiša Tumbaković izašao je pred novinare i imao jasnu poruku:

Partizan vjeruje Vermezoviću.

Zanimljivo, sam Vermezović upitan da li osjeća podršku Uprave osvrnuo se na zimsku pauzu i rekao da "vrlo dobro zna s kim se i gdje pričalo", tako aludirajući na nikad potvrđene pregovore između Partizana i holandskog trenera Franka Rajkarda.

Odmah po Vermezovićevom izlaganju, pred novinare je izašao Tumbaković, koji je negirao sve spekulacije vezane za promjenu trenera.

"Od kada sam ja ovdje nije se pregovaralo ni sa jednim trenerom. Imamo jasno izdefinisanu ideju i onaj koji je započeo ovaj posao, taj će ga i završiti u junu", rekao je Tumbaković.

Kada je riječ o posrtanju ekipe u prvenstvu, Tumbaković je rekao da struka jeste zabrinuta, ali da isto tako vjeruje u snagu i kvalitet fudbalera.

"Imali smo značajnu prednost, ali smo dali direktnom rivalu lijepu šansu. Međutim, struka ima jasan stav šta bi trebalo uraditi u narednih osam utakmica, počev od one u Ivanjici, koju smatramo najznačajnijom u ovom prvenstvu, bez obzira na to što kvalitet Javora nije na nivou Crvene zvezde i Vojvodine. Sve ćemo učiniti da maksimalno spremni dočekamo utakmicu prije svega na psihološkom planu. Imam puno povjerenje u igrače", rekao je Tumbaković.

A, da li imate puno povjerenje u stručni štab?

"Naravno! U klubu se pitanje povjerenja stručnom štabu ne postavlja. Imamo stav po pitanju daljeg rada. U ovom trenutku vrlo je značajna trenerska ruka, da pokaže svoju vrijednost. Onaj ko pronađe rješenje sada, biće na pravom putu do kraja".

Tumbaković je novinarima saopštio i da je Lazar Marković u završnoj fazi rehabilitacije i da bi za pet, do šest dana trebalo da se vrati u Partizan i da nastavi da radi sa ekipom.

(P. V. - N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC