• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević: Otpisati i Čelik iz trke za Evropu

Osvojen bod u Bijeljini (0:0) fudbaleri banjalučkog Borca žele da ovjere na Gradskom stadionu u duelu sa Čelikom (srijeda, 16.30).

 Starčević: Otpisati i Čelik iz trke za Evropu Izvor: MONDO

Borac je jedina ekipa ovog proljeća koja ne zna za poraz. Banjalučani su na pet odigranih mečeva u drugom dijelu sezone slavili tri puta (GOŠK, Željezničar, Zrinjski), a susreti protiv Zvijezde iz Gradačca i Radnika okončani su bez pobjednika.



"Očekuje nas utakmica protiv kvalitetnog protivnika, koji je vezao dvije pobjede, prvo na gostovanju u Širokom Brijegu, a zatim i na svom terenu protiv Travnika. Zeničani kroz medije naglašavaju da su sa ovih šest bodova istakli kandidaturu i za Evropu. Svjesni smo njihovog, ali i našeg kvaliteta. Uvjeren sam da ćemo nakon Slavije i Zrinjskog eliminisati još jednog rivala u borbi za Evropu i da ćemo sačuvati treće mjesto"
, rekao je trener Banjalučana Slobodan Starčević na pres konferencije uoči meča sa Čelikom.

Najveću prijetnju po gol Asmira Avdukića predstavljaće nekadašnji fudbaler Borca, a sada zeničkih crveno-crnih, Saša Kajkut.

"Mi smo u pripremi ove utakmice locirali najveću prijetnju - Sašu Kajkuta. On svojom energijom i zalaganjem podiže ekipu Čelika. Ipak, dovoljno ga poznajemo i uvjeren sam da ćemo uspjeti da ga spriječimo da pokaže svoj kvalitet na terenu", naglasio je Starčević.

Zbog viroze u kombinaciji za duel sa Zeničanima nije Dalibor Teinović, koji bi trebao biti spreman tek za utakmicu sa Gradinom (21. april). Nakon odrađene suspenzije zbog tri žuta kartona, u ekipu se vraća prvi strijelac Joco Stokić, od kojeg se očekuje da u kombinaciji sa Nemanjom Bilbijom bude ključna figura napadačke linije.

"Svakako da nas čeka težak meč. Čelik je u posljednja dva, tri kola pokazao da je podigao formu i da igra na visokom nivou. Ali, mislim da smo mi u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i da naša pobjeda ne bi trebala doći u pitanje", istakao je Stokić.

VLADO JAGODIĆ PROTIV "SVOG" BORCA

Vlado Jagodić vraća se na stadion gdje je sa dosta uspjeha predvodio Borac.

"Jagodić je trenirao većinu ovih igrača i dobro ih poznaje. Ipak, vjerujem da imamo dovoljno kvaliteta da njegovo iskustvo i poznavanje naše ekipe, koje nije sporno, neće prevagnuti u ovom meču", dodao je „šef“ Banjalučana.

Derbi meč 21. kola Premijer lige BiH Borac - Čelik na Gradskom stadionu igra se u srijedu od 16.30 časova (TV BHT 1), a sudiće ga Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC