• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Sad malo oni, pa opet mi

"Tako moramo da igramo sljedeće sezone. Ove godine smo napravili previše grešaka", rekao menadžer Sitija poslije pobjede nad Junajtedom.

 Manćini: Sad malo oni, pa opet mi Izvor: MONDO

Dan poslije pobjede na stadionu najvećeg rivala Mančester Junajteda, menadžer Sitija Roberto Manćini oprostio se od titule prvaka osvojene prošle sezone, ali i najavio njen povratak sa "Old Traforda" na "Itihad" u junu 2014. godine.

Svjestan da je uprkos pobjedi u derbiju prednost od 12 bodova koju Junajted ima prevelika, Italijan je rekao da će njegov tim šansu tražiti naredne sezone.

"Prvenstvo je završeno. Zaslužili smo ovu pobjedu, jer smo igrali bolje, ne rizikujući previše. Tako moramo da igramo sljedeće sezone. Ove godine smo napravili previše grešaka. Nažalost, ne možemo ništa da uradimo, titula je 'otišla'", izjavio je Manćini britanskim novinarima, dodajući da zaostatak za liderom od 15 bodova nije pokazivao realan odnos snaga.

"Junajted je dobio mnogo utakmica ove sezone. Posljednji put poražen je davno protiv Noriča i osvojiće titulu potpuno zasluženo", kazao je Manćini.

"Dominirali smo i prethodnoj utakmici protiv Junajteda, ali smo izgubili. Ne znam kako je to moguće, ali to je fudbal. Važno je da zadržimo drugu poziciju na tabeli. Mislim da smo pokazali da ne žaslužujemo 15 bodova zaostatka", rekao je Italijan.

(agencije/MONDO, foto: Beta/AP, Jon Super)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC