• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kokeza: O Karadžiću zajedno sa Partizanom

Potpredsjednik crveno-bijelih Slaviša Kokeza smatra da bi "vječiti rivali" zajedničkim stavom trebalo da se izjasne o promjenama u vrhu Saveza.

 Kokeza: O Karadžiću zajedno sa Partizanom Izvor: MONDO

Inicijativa Zvezdana Terzića, predsjednika Upravnog odbora OFK Beograda, za smjenu predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislava Karadžića danima je nezaobilazna tema u razgovorima sa predstavnicima superligaša.

Neki predsjednici klubova su se jasno odredili i istakli da su za promjene u FSS (Spartak Zlatibor voda, Vojvodina), dok je prvi čovjek FSS dobijao i podršku. Javnu, Hajduka iz Kule.

S tim u vezi u srijedu je svoje mišljenje iznio i potpredsjednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza.

U razgovoru za MONDO rekao je da klub nije zauzeo konkretan stav o smjeni prvog čovjeka Saveza, ali i poručio da je na tom polju neophodna saradnja najvećih superligaša.

"Klub kao klub nije zauzeo konkretan stav, ali mislim da bi klubovi poput Crvene zvezde i Partizana trebalo da pričaju o toj temi i da izađu u javnost sa nekim zajedničkim prijedlogom. Pod takvim okolnostima priča o promjenama na čelu Saveza bila bi značajno konstruktivnija", izjavio je Kokeza.

Prema njegovom mišljenju, FSS trenutno ne funkcioniše kako bi trebalo.

"Mislim da su promjene na čelu saveza neminovne. Ponavljam, nismo konkretno pričali o tome, ali mislim da bi to trebalo da se dogodi i da Crvena zvezda i Partizan zajedničkim dogovorom razmatraju to pitanje..." , dodao je potpredsjednik Zvezde i još jednom istakao svoj stav:

"Lično smatram da je to zaista neophodno jer čelnici Saveza nisu uspjeli da ostvare adekvatne rezultate i svako ko ne može da ispuni neki zadatak trebalo bi da se povuče iz te utakmice".

Predsjednik FSS Tomislav Karadžić nedavno je, gostujući na SOS kanalu, pozitivno govorio o aktuelnom rukovodstvu Crvene zvezde i istakao zadovoljstvo radom prije svega potpredsjednika zaduženog za finansije Nebojše Čovića.

(M. Š. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC